TPS

TPS:lla tyrmäävät tehot kotiavauksessa

29.4.2017 - 18:06 Tagit:, , , , , , , , , , , ,

TPS-JJK 8-0

Turun Palloseuran kausi jalkapalloilun A-nuorten SM-sarjassa käynnistyi voittoisissa merkeissä ja valtaa pitävän mestarin menossa oli heti tyrmäävä tahti.

Kupittaan vitoskentällä pelatussa kotiavauksessa vastassa olleella Jyväskylän Jalkapallokerholla ei ollut minkäänlaisia saumoja taistellla pisteistä turkulaisten pyörityksessä.

TPS:n valmentaja Joonas Laurikainen säteili pelin jälkeen ylpeyttä joukkueensa puolesta.

– Hieno esitys koko joukkueelta, josta heikkoa lenkkiä ei löytynyt.

Sarja lähti upeasti liikkeelle ja tästä on mukava jatkaa hyvällä itseluottamuksella pelejä, Laurikainen antoi ymmärtää.

Näinhän se oli nähtävä, sillä TPS hallitsi peliä suvereenisti ja käytännössä turkulaisten maalivahdilla Olli Hakanpäällä oli täydellinen ”vapaapaivä” verkkonsa edessä.

Näissä asetelmissa valmentaja Laurikaisen ei henkilökohtaisia osaajia tarvinnut kaivaa esiin.

– Tasaisen tehokas suoritus kautta linjan, mutta SJK:sta tulleen Onni Valakarin ja Joakim Latosen vahvan näytön voi nostaa hieman muiden edelle, jos niin halutaan, ”Jonttu” Laurikainen tarkensi.

Ahkerin pallon paukuttelija JJK:n verkkoon oli hyökkääjien Mauro Severino, joka takoi osumista neljä.

Muut maalikarkeloissa onnistuneet Tepsin viimeistelijät olivat Niklas Harittu, Roni Lehmuskoski, Roope Läpinen ja vaihdosta kentälle tullut Anton Lindqvist.

Yksipuolisen ottelun tuoksinassa ottelun tuominnut Aleksi Makkonen näytti punaista korttiaan keskisuomalaisten maalivahdille Aati Riihimäelle, seitsemän minuuttia ennen täyttä aikaa.

VEIJO HEIKKILÄ

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: