Etusivu – Turun Sanomat

Olitko paikalla?

Lähetä uutisvinkki, kuva tai video

Whatsapilla tai sähköpostilla

Ramo Teder (kuvassa keskellä) soittaa jouhikkoa Viron euroviisukokoonpanossa, jonka muodostavat 5Miinust- ja Puuluup-bändit.
Ulkopuolisen silmin tarkkuussuunnistus voi näyttää oudolta, kun rastit ratkotaan tuolilla istuen.
Mikael Hörkkö (toinen oik.) ja Elmo Mattila (oik) rapsuttelevat lampaita ruokinnan lomassa. Ohjaaja Karoliina Viikari (vas.) kertoo, että eläinavusteisessa toiminnassa pyritään tukemaan nuorten omia vahvuuksia osallistumisen kautta. Hevostilan perustajan Merja Nyman-Olkkosen (taustalla)mukaan läpi kevään jatkuvilla käynneillä oppilaat pääsevät näkemään eläinten elämänkiertoa.
Kanada kaatoi 18-vuotiaiden MM-loppuottelussa USA:n kolmannen erän kirillään.
Pietari Vauras havainnollistaa, miten erikoispaperista taitellaan kurki. Kurki on origamien yksinkertaisimmasta päästä ja Vauraan mukaan japanilaiset lapset opettelevat sellaisen taittelua jo koulussa. Vauraalla kurki synty muutamassa minuutissa.
Mustafe Muuse voitti sunnuntaina maastojuoksun SM-kultaa Kotkassa 10 kilometrin matkalla.
Shadi Fathi virittämässä setaria.
Ensimmäiset kirsikkapuut ovat aloittaneet kukintansa Turussa. Lukija kuvasi kukinnot Kauppatorilla sunnuntaiaamuna.
Charmian ketjupäällikkö Sami Rintamaa (vas.) ja myynti- ja markkinointijohtaja Ville Heinonen kertovat liikkeen Turun myymälässä, että  tasoliesituulettimet ovat yleistyneet paljon. Euroopan markkinoista niitä on jo puolet.
Pätkä Itäistä Rantakatua suljetaan autoilta kuukaudeksi. Kävelijät ja pyöräilijät pääsevät ohittamaan työmaan.
Onni Suomi (sinisessä asussa) käy usein leireilemässä Kuortaneella, jolloin ohjelmaan kuuluu useammat harjoitukset päivässä.
Arkkitehti Ted Schaumanin toimiston laatimat visiot Itäiselle Rantakadulle keräävät kiitosta mutta myös kritiikkiä. Alue on tällä hetkellä myllerryksen alla.
Interin Juuso Hämäläinen (vas.) ja Daniel Rökman (oik.) yrittävät estää palloa hallitsevan IFK Mariehamnin Olawale Tehen menoa.
Puolustusministeri Antti Häkkänen kertoo, että kyseessä on yhteistyöhanke liittolaismaiden kanssa.
Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen.
Turun yliopiston ja University of Science and Technology of China (USTC) -yliopiston tutkijoiden saamat tutkimustulokset avaavat ovia jatkotutkimukselle. Arkistokuva.
Mielenosoituksen järjestäjien mukaan sateenkaarilapsiin ja -nuoriin kohdistuu kielteisiä asenteita ja syrjintää. Tästä syystä tapahtuman puhujien odotetaan tukevan kaikkien oikeuksia. Kuvituskuva.
Kevään kaksi merkkiä sai yhteiskuvaan Juha Naukkarinen.
Timo Kulonen alkoi etsiä seuraa vakavalla mielellä, kun hänen nuoruudenliittonsa päättyi. Ritva Nyfors herätti heti mielenkiintoa.
Liedon motoristikirkkoon on ajettu perinteisesti erissä pitkinä letkoina. Tältä meno näytti kymmenen vuotta sitten.
Toissa keväänä naantalilaisen kerrostalon alta ryömi neljä huonokuntoista poikasta, joita uroskettu oli epätoivoisesti yrittänyt ruokkia. Tesy otti poikaset hoiviinsa.
Mici Saaristo sai Raul Guzmanista kaipaamansa päänahan, vaikka ottelun käsikirjoitus ei mennytkään turkulaisen suunnittelemalla tavalla.