futis

Tepsi solmi torstaina kolme sopimusta

2.2.2018 - 14:14 Tagit:, , , , ,

TPS on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudeksi 2018. Kaikki ottelut TPS:n paidassa Jalkapallon Ykkösessä viime kaudella torjunut Jonathan Viscosi saa ensi kaudeksi uusia kirittäjiä, kun maalivahdit Miikka Mujunen ja Joni Rahila ovat liittyneet TPS:n edustusjoukkueen vahvuuteen.

– Miikka oli todella hyvä testijaksollaan, saamme näin tervettä kilpailua myös Jonatanille. Hän on vielä nuori maalivahti, joka haluaa tietysti kehittyä entisestään. Miikka on moderni maalivahti, jolla on reaktiot ja pelinavaaminen kunnossa. Saatiin muutenkin uusi fiksu nuori mies joukkueeseemme. Joni on minulle tietysti tutumpi tapaus. Olemme nähneet jo hänen taitonsa P20-joukkueessamme. Viime kaudella oli loukkaantumisia, mutta Joni ollut nyt alusta asti todella hyvin mukana. Hän on erityisen vahva 1 vastaan 1 -tilanteissa, mutta osaa myös pelin avaamisen. Jonilla on varmasti hyvä urapolku edessään. Vielä kun hän on seuran oma juniori, niin se on aina plussaa. Silloin tiedämme, että olemme tehneet koko seurassa asioita onnistuneesti, TPS:n maalivahtivalmentaja Eemeli Reponen taustoittaa.

Kolmas uusi sopimuspelaaja on keskikenttäpelaaja Joakim Latonen, joka onnistui maalinteossa viimeksi TPS:n viimeviikkoisessa harjoitusottelussa virolaista Paide Linnameeskondia vastaan.

TS

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: