LKS 20170718 LLG710; Barcelona's Brazilian forward Neymar arrives for a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, near Barcelona on July 17, 2017. LEHTIKUVA / AFP PHOTO Lluis Gene

Neymar lisäsi vettä huhumyllyyn – arvoituksellinen Instagram-kuva hämmentää

22.7.2017 - 10:07 Tagit:, , , ,

Barcelonan Neymarin huhuttu 222 miljoonan euron siirto Ranskan liigan PSG:hen sai lisää tuulta alleen, kun jalkapallotähti lisäsi Instagram-tililleen kuvan itsestään mietteliään näköisenä.

Barcelonan USA:n leiriltä lähetetty kuva oli kerännyt vuorokaudessa peräti 1,8 miljoonaa tykkäystä. Tarkkasilmäisimmät ovat huomanneet, että PSG:n pelaajista Angel Di Maria, Kevin Trapp ja Marco Verratti löytyvät tykkääjien joukosta.

Useiden medialähteiden mukaan Neymar pohtii PSG:n tarjoukseen tarttumista. Pariisilaisseurassa pelaava Neymarin Brasilian maajoukkuetoveri Thiago Silva kommentoi huhuja Le Parisien -lehdelle.

– Nyt on tärkeintä valmistautua uuteen kauteen. Jos Neymar saapuu, se olisi hyvä asia koko joukkueelle. Allekirjoittaako hän sopimuksen? Ei ainakaan vielä, Silva sanoi salamyhkäisesti.

STT-AFP

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: