FBL EUR C1 MAN CITY PRESSER

City hakee lohtua Mestarien liigasta

14.3.2016 - 18:09 Tagit:, ,

Manchester Cityn päävalmentajalla Manuel Pellegrinillä täytyy olla harteillaan melkoiset paineet ennen tiistain Mestarien liigan neljännesvälieräottelua Kiovan Dynamoa vastaan.

Cityn kausi on nimittäin vaarassa ajautua pahaksi pettymykseksi, sillä manchesteriläinen jalkapallojätti on menettänyt otteen Englannin Valioliigan mestaruudesta.

City on Valioliigassa yhdeksän pisteen päässä kärjessä olevasta Leicesteristä. Kesällä Cityn jättävän Pellegrinin kannalta on erittäin huolestuttavaa, että hänen joukkueensa on voittanut viidestä viime liigapelistään vain yhden ja pelannut kerran tasan.

City vahva avausosassa

Cityn kauden valopilkku on ollut liigacupin voitto. Se ei kuitenkaan riitä seuralle, joka janoaa jättipottia Mestarien liigassa.

Kiovan Dynamo hävisi neljännesvälierien avausosan kotonaan 1–3, joten City pääsee tiistain otteluun mainioista asetelmista. Mikäli City etenee jatkoon, se pääsee ensimmäistä kertaa puolivälieriin.

– Yksi pahimmista asioista, jonka voimme tehdä, on luulla, että olemme jo jatkossa, Pellegrini muistutti AFP:lle.
Kuluva kausi on ollut englantilaisjoukkueilta Mestarien liigassa kokonaisuudessaan heikko.

Manchester United jäi alkulohkoon, Chelsea putosi neljännesvälierissä ja keskiviikkona Barcelonan vieraissa kohtaavan Arsenalin jatkomahdollisuudet ovat pienet. Arsenal hävisi avausosan kotonaan 0–2.

Monet englantilaiskatseet kääntyvätkin Cityyn, jotta viime kausi ei toistaisi itseään. Puolivälierissä ei tuolloin ollut yhtään englantilaisjoukkuetta.

Parhaalla miehistöllään City ei tiistain peliin pääse. Kevin De Bruyne, Samir Nasri ja Fabian Delph kärsivät loukkaantumisista. Yaya Touren pelikunto on arvoitus.

Bayern isännöi Juventusta

Tiistain toisessa pelissä kohtaavat Atletico Madrid ja PSV Eindhoven. Avausosa päättyi Eindhovenissa 0–0.

Keskiviikkona nähdään Barcelona–Arsenalin lisäksi myös toinen jättiseurojen kohtaaminen, kun Bayern München isännöi Juventusta. Otteluparin avausosa päättyi Juventuksen kotikentällä Torinossa 2–2.

STT–TAPIO KESKITALO

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: