LKS 20170418 A woman hangs up fan scarves at a stand in front of the stadium before the Champions League Quaterfinal between Real Madrid and Bayern Munich at the Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, Spain, 18 April 2017. DPA / LEHTIKUVA / ANDREAS GEBERT

Turvatoimia Madridissa lisätty Real–Bayern-peliä varten

18.4.2017 - 19:16 Tagit:, , ,

Noin 1 800 poliisia partioi katuja Espanjan pääkaupungissa Madridissa, jossa tänä iltana pelataan jalkapallon Mestarien liigan puolivälierän toinen osaottelu Real Madridin ja saksalaisen Bayern Münchenin välillä.

Ottelu on asetettu “korkea riski” -kategoriaan, mikä ei toki ole poikkeuksellista korkean tason mestariliigapeleissä. Riskiä ovat kuitenkin nostaneet viimeaikaiset tapahtumat eurooppalaisessa huippujalkapallossa: Borussia Dortmundin bussin läheiset räjähdykset ja kärhämät Madridissa viime viikolla Atletico–Leicester-ottelun alla.

– Lähes 1 800 poliisia varmistaa, että ottelu pelataan normaalisti ja turvallisuutta vahvistetaan sekä stadionilla että sen ulkopuolella. Poliisivahvuutta lisätään myös kaupungin turistialueilla, Madridin kaupunginjohto tiedotti.

Atleticon ja englantilaisen Leicesterin otteluun kaupunki oli valmistautunut noin tuhannella poliisilla, joten määrää on nyt lisätty tuntuvasti.

Suomen aikaa kello 21.45 alkavaan otteluun Santiago Bernabeu -stadionilla odotetaan noin 4 200:ta Bayern-fania. Stadionin kapasiteetti on noin 79 000.

TS-STT-AFP

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: