Etusivu – Turun Sanomat

Olitko paikalla?

Lähetä uutisvinkki, kuva tai video

Whatsapilla tai sähköpostilla

Proffan Kellarin kiinteistön omistavalla yhtiöllä ja ravintolan nyky-yrittäjillä on eriävä näkemys siitä, kenellä on oikeus käyttää ravintolan nimeä.
Tuomas Heikkilä
Emeritusprofessori Timo Soikkanen tuntee takavuosien Turun poliittisen poliittisen räiskinnän. Taustalla valtuuston nykyjohtaja Mika Maaskola.
Kupliva ja poreileva viini kuuluu Ellen Babic -näytelmän repliikkien metaforiin. Niki Gunke Stangertz (Klara, vas.), Jacob Ericksson (Wolfram) ja Cecilia Lindqvist (Astrid) setvivät ihmissuhteiden oikullisia kerroksia.
Emil Ruusuvuori palasi ATP-kiertueelle selkävammasta toivuttuaan. Tuloksena oli Madridissa kolmas peräkkäinen tappio. Ruusuvuori on voittanut ottelun viimeksi yli kaksi kuukautta sitten. (arkistokuva)
Itämeren suojelukomission (Helsinki Commission, HELCOM) on Itämeren alueen merellisen ympäristön suojelusopimuksen allekirjoittajavaltioiden perustama hallitusten välinen järjestö. Se tarkkailee ja edistää Helsingin sopimuksen soveltamista ja antaa suosituksia sopimusmaiden hallituksille. HELCOM:n työhön osallistuvat kaikki Itämeren rantavaltiot sekä EU:n komissio. Käytännössä yhteistyö Venäjän kanssa on kuitenkin ollut tauolla Venäjän aloitettua hyökkäyssodan Ukrainaan.
Kiusaamistarkoituksessa kymmeniin asuntoihin useilla asuinalueilla Turussa leviteltiin ainakin kolmea eri viestiä, joista yksi piti sisällään suoranaisen uhkauksen. Joidenkin lappujen mukaan tarjolla oli pornopalveluja.
Esitutkinta on edennyt Salon murhatapauksessa loppuvaiheeseen.
Jousiampuja Jade Helalan mukaan lajissa tarvitaan tekniikan lisäksi voimaa, jotta jousta jaksaa ylipäätään vetää.
Tukes valvoo markkinoilla olevia kosmetiikkavalmisteita sekä niistä esitettäviä markkinointiväittämiä ja puuttuu tarvittaessa virheelliseen markkinointiin. Kosmetiikkaa ei yleensäkään saa markkinoida virheellisillä terveysväittämillä eikä minkään sairauden parantamiseen. Kuvan kosmetiikka ei liity tapaukseen.