LKS 20170921 Real Madrid's forward from Portugal Cristiano Ronaldo (R) gestures during the Spanish league football match Real Madrid CF against Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on September 20, 2017. LEHTIKUVA / AFP PHOTO Gabriel Bouys

Ronaldon paluu ei auttanut Realia – ennätys jäi tekemättä kotitappiossa

21.9.2017 - 11:25 Tagit:, ,

Real Madridin peli ei ota kulkeakseen kotikentällä jalkapallon Espanjan liigassa. Real hävisi myöhään keskiviikkoiltana Betisille 0–1, kun Antonio Sanabria puski vieraille maalin 93. minuutilla.

Real ei ole voittanut ainuttakaan kolmesta kauden kotiottelustaan liigassa. Realia ei auttanut edes se, että tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo palasi kentälle viiden ottelun pelikieltonsa jälkeen.

– Viime kaudella voitimme pelejä, vaikka emme olisi ansainneet voittaa. Nyt tilanne on päinvastainen, Realin päävalmentaja Zinedine Zidane sanoi.

Real oli ennen Betis-peliä onnistunut maalinteossa 73 ottelussa putkeen. Osuma Betisiä vastaan olisi tiennyt maalien peräkkäisennätystä maailmassa. Nyt Real jää jakamaan ennätystä brasilialaisseura Santosin kanssa.

STT-AFP

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: