LKS 20170510 MR2774; Manchester United's Portuguese manager Jose Mourinho gestures during a press conference at Old Trafford in Manchester, north west England on May 10, 2017, ahead of their UEFA Europa League semi-final second leg football match against Celta Vigo. LEHTIKUVA / AFP PHOTO Miguel Riopa

Mourinho ei tuhlaa aikaansa Ronaldosta haaveilemiseen

16.7.2017 - 17:53 Tagit:, ,

Jalkapallon supertähti Cristiano Ronaldo on ollut siirtohuhujen kohteena sen jälkeen, kun portugalilainen joutui Espanjassa veronkiertosyytteiden kohteeksi. Ronaldo on pelannut kahdeksan kautta Real Madridissa, mutta hänen on esimerkiksi huhuttu palaavan aiempaan seuraansa Manchester Unitediin.

– En tuhlaa aikaani ajattelemalla pelaajia, joiden hankkiminen on mahdoton tehtävä, ManU:n manageri Jose Mourinho sanoo.

ManU hankki juuri hyökkääjä Romelu Lukakun, mutta Los Angeles Galaxya vastaan pelatussa harjoitusottelussa belgialainen jäi maaleitta. 19-vuotias brittihyökkääjä Marcus Rashford viimeisteli kahdesti ManU:n voittaessa 5–2.

– Hyvä asia oli se, että Lukaku osoitti olevansa joukkuepelaaja. Hän ei ole itsekäs, ja maalinteko ei ole hänelle pakkomielle, Mourinho tuumii.

STT-AFP

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: