kaapo

KaaPo taisteli sarjakolmosen pois pisteiltä

19.6.2017 - 21:59 Tagit:, , , , , , , , , ,

KaaPo-FC Lahti Yj 4-2

Lahti oli vahva nimi maanantaina Kaarinan keskuskentällä. Nimittäin Kaarinan Poikien valmentaja Ari Lahti, joka oli psyykannut joukkueensa vireeseen, jolla kaatui A-nuorten SM-sarjan tämän hetken kolmonen FC Lahti.

Loistokuntoisella ruoholla oli vastakkain kauden positiivisiin yllättäjiin kuuluvat ryhmät ja niinpä tarjolla oli mukavaa ikäluokan jalkapalloviihdettä.

Palloa liikuteltiin iloisen nopeasti ja kotijoukkue KaaPo oli taistelupäällä.

Jo ottelun alku oli kaarinalaisittain lupaava.

Vain neljä minuuttia oli pelattu kun teräväotteinen laitalinkki Aleksi Porema jysäytti Samuel Sibakovin keskityksestä pallon todella upeasti lahtelaisten verkkoon.

Näin KaaPo oli vahvasti voitossa kiinni ennen taukoa, kun Jonatan Guseff pukkasi joukkueensa toisen osuman ja hyökkääjien Aleksi Mäki kävi nostamassa pallon perille tyylikkäästi, yli Lahden maalivahdin.

KaaPon maalikarkeloiden välissä lahtelaisten vaarallinen kätkimies Sakari Jokinen onnistui tasoittamaan tilanteen 1-1:een 35 minuutin kohdalla.

Kiivas taistelu jatkui kuitenkin toisella puoliskolla kiivaana ja taitava lahtelaisjoukkue tuli maalin päähän, kun vaihdosta peliin tullut Sema Voronov upotti pallon KaaPon maalivahdin Riku Tanilan taakse verkkoon.

Lopullisen niitin KaaPon arvokkaalle voitolle iski, vaihtopenkiltä peliin tullut Oskari Ohvo, vahvan pallonriiston jälkeen, kun pelikello näytti jo täyttä aikaa.

Voittajien valmentaja Ari Lahti oli kamppailun jälkeen ylpeä poikiensa esityksestä.

– Lahti oli matkassa kovalla ryhmällä, mutta pojat osoittivat, että hurjalla hengellä näitä pelejä voidaan voittaa. Mikä oli myös hyvää, pystyimme taas tekemään neljä maalia, eli vahva hyökkäyspeli menee siihen suuntaan mihin on pyrittykin, Lahti totesi onnellisen tyytyväisenä.

Viimeistely onnistuikin hienosti, vaikka joukkueen Italian reissulla ollut maalitykki Daniel Hörkkö puuttuikin nyt kokoonpanosta.

VEIJO HEIKKILÄ

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: