LKS 20171009 Joel Pohjanpalo (L) of Finland and Caglar Soyuncu of Turkey vie during the FIFA World Cup 2018 Group I football qualification match between Finland and Turkey in Turku, Finland, on October 9, 2017. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

Joel Pohjanpalo iloitsi tasoituksesta

10.10.2017 - 7:26 Tagit:, , , , ,

Kärkimiehenä pelannut Joel Pohjanpalo teki Suomen tasoitusmaalin Turkkia vastaan vain pari minuuttia ennen peliajan päättymistä.

– Tosi hyvältä tuntui tehdä tasoitusmaali pelin lopulla, totesi Pohjanpalo tyytyväisenä.

Pohjanpalolla oli ottelussa useampi hyvä maalipaikka, mutta Turkin maalivahti Volkan Babacan venyi huippupelastuksiin. Yksi Pohjanpalon laukaus osui paitsiossa olleeseen Teemu Pukkiin, ja maalia ei hyväksytty.

– Harvoin yhdessä ottelussa on noin monta maalipaikkaa.

Pohjanpalon mielestä MM-karsintojen loppu antoi joukkueelle hyvää intoa ja uskoa tuleviin peleihin.

– Kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä hyviä maita vastaan on joukkueelta hyvä suoritus. Harmi, että karsinnan alkupeleistä ei pisteitä herunut, harmitteli Pohjanpalo.

Suomen kapteeni Niklas Moisander oli tyytyväinen päätösottelun tasatulokseen.

– Pystyimme kaksi kertaa nousemaan tappiotilanteesta tasoihin, ja varsinkin toisella puoliajalla peli sujui toivotulla tavalla.

– Jatkossa pitää pistetilin aueta jo karsinnan alkuvaiheessa, jotta mahdollisuudet jatkoon ovat olemassa. Silloin myös joukkueen taistelutahto olisi varmasti parempi, mikäli kisapaikka olisi vielä mahdollista saavuttaa, Moisander sanoi.

Moisander kiitteli päävalmentaja Markku Kanervan luomaa henkeä maajoukkueessa.

– Kanerva on saanut meidät uskomaan mahdollisuuksiimme ja tuonut selkeän peli-idean joukkueeseen, Moisander totesi.

TS-STT

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: