LKS 20180207 Chelsea's Italian head coach Antonio Conte looks on during the English Premier League football match between Watford and Chelsea at Vicarage Road Stadium in Watford, north of London on February 5, 2018. / AFP PHOTO / Glyn KIRK / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club / league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club / league / player publications. / - LEHTIKUVA / AFP

Conten huhutaan saaneen viikon armonaikaa

7.2.2018 - 20:18 Tagit:, , ,

Chelsean omistaja Roman Abramovitsh uskotaan antaneen italialaisvalmenta Antonio Contelle armonaikaa valioliigaseuran peräsimessä. Hätäisimmät povasivat Contelle potkuja, kun Chelsea hävisi maanantaina Watfordille maalein 1–4. Näillä näkymin Conte saa jatkaa ainakin ensi maanantain West Bromwich -peliin asti.

Chelsean hallituksen jäsenet tapasivat toisiaan tiistaina, mutta kyse ei tiettävästi ollut seuran pelillisistä vaan markkinointiasioista.

Conten valmentajasopimuksesta on jäljellä 18 kuukautta. Hänen taakkansa on kuitenkin kasvanut talven aikana monin tavoin.

Ensin Conte arvosteli seurajohtoa, kun ei saanut joukkueeseen toivomiaan vahvistuksia. Tappioiden jälkeen hän on penännyt seurajohdolta tukea vahvistaakseen epävarmaksi käynyttä asemaansa.

Myös Conten välit pelaajiin ovat tiettävästi kiristyneet rankan harjoitusrytmin ja kiihkeän persoonallisuuden takia. Tähän viittaa myös Conten ratkaisu päästää Watford-tappion jälkeen pelaajat kolmen päivän vapaalle.

Cahill tarjosi selkänojaa

Chelsean kokenut puolustaja Gary Cahill siirsi alkuviikosta vastuuta valmentajalta pelaajille London Evening Standardin haastattelussa.

– Pelajien pitää ottaa vastuuta siitä riippumatta, mitä seuran johdossa nyt päätetään. En ole pitkään aikaan kokenut pelillisesti mitään näin kamalaa. En tunnista tätä joukkuetta sen viimeaikaisista esityksistä, Cahill ruoski.

– Tällaisten otteluiden jälkeen pelaajasta tuntuu aivan kamalalta.

Cahill antoi selkeästi tukensa Contelle.

– Valmentaja on tehnyt aivan uskomattomalla tavalla töitä. Nyt voimme vain pysyä rauhallisina ja henkisesti vahvoina, Cahill esitti.

Chelsea on Valioliigassa Manchester Cityn, Manchester Unitedin ja Liverpoolin jälkeen neljäntenä. Huhujen mukaan seuran valmentajaksi olisi tyrkyllä muiden muassa Barcelonan entinen luotsi Luis Enrique.

STT-AFP

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: