FBL ESP LIGA BARCELONA VALENCIA

Barcelona tarvitsee voittoja

19.4.2016 - 10:41 Tagit:, ,

Barcelona lähtee seuran kannattajia kauhistuttavasta tappiokierteestä Espanjan liigan ratkaiseviin otteluihin. Barcelonan karkumatka on haihtunut olemattomiin, kun joukkue on kompuroinut seuran rumimman tappiosarjan 13 vuoteen.

Liigan hallitseva mestari on saanut neljästä viime liigaottelusta vain pisteen ja joukkue on hävinnyt viidestä viime pelistään neljä. Keskiviikkona Galiciassa pelattava ottelu La Corunaa vastaan onkin elintärkeä joukkueen mestaruusmahdollisuuksille.

– Meillä ei ole enää varaa virheisiin, joukkueen puolustaja Gerard Pique tiivisti tilanteen ottelun aattona.

Ennen tappiosarjaa Barcelona peippaili 39 ottelun ja kuuden kuukauden mittaisen jakson tappioitta. Tappiosarjan jälkeen Atletico Madrid on noussut Barcelonan kanssa tasapisteisiin ja Real Madridkin on enää pisteen päässä kolmantena.

Keskiviikkona Atletico kohtaa vieraissa Athletic Bilbaon, ja Real Madrid isännöi Villarealia. Kotiedun lisäksi Realin valmentaja Zinedine Zidane tietää ennen myöhäisottelua pahimpien vastustajien ottelutulokset, joten hän voi saada tilaisuuden lepuuttaa joitain tähtipelaajiaan.

Tehottomuus ratkaisi Valencia-pelin

Suurimmat paineet ovat Barcelonalla, joka hävisi sunnuntaina Valencialle maalein 1–2. Valmentaja Luis Enriquen mielestä ottelu kuitenkin lupasi parempaa, sillä Barcelona oli ottelussa myös epäonnekas.

– Jos jollain joukkueella on kyky toipua hankalasta asemasta, se on juuri Barca, maalinteon tehottomuutta Valencia-ottelussa harmitellut Luis Enrique arvioi.

Tehottomuus oli myös Piquen mielestä joukkueen ainoa ongelma.

– Mieluummin häviän sellaisella pelillä kuin voitan huonolla pelillä, Pique väitti.

– Jalkapallo vain on tällaista. Joskus mahtavan palkitsevaa, joskus niin julmaa.

Pique uskoo parempaan lopputulokseen La Corunan vieraana, mutta hän jännittää peliä tavallista pahemmin pelikieltonsa takia. Hänen tilalleen avaukseen veikkaillaan Marc Bartraa.

TS-STT-AFP

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: