Etusivu – Turun Sanomat

Olitko paikalla?

Lähetä uutisvinkki, kuva tai video

Whatsapilla tai sähköpostilla

Ykköstietä päällystetään kierrätysasfaltilla eli remix-menetelmällä. Arkistokuva.
Kansanedustajat vaativat hallitukselle jättämässään toimenpidealoitteessa Tiktokin kieltoa Suomeen.
Pääskyvuorenrinteen alueella asuntokanta on monipuolinen. Siellä on sekä omistus-, asumisoikeus- että vuokra-asuntoja. Arkistokuva.
– Vuodenkierto sujuu niin, että olen kuusi ja puoli kuukautta Tammisaaressa ja neljä ja puoli kuukautta Kuusamossa, toteaa Anssi Kukkonen piipahtaessaan huhtikuisessa Helsingissä.
Brahen kellari täydentää Linnankadun ravintolatarjontaa.
Asta Leppä
Kansanedustaja voidaan erottaa toimestaan, jos hänet tuomitaan rikoksesta vankeuteen. Tuomion täytyy lisäksi olla lainvoimainen, minkä jälkeen eduskunta päättää erottamisesta. Eron puolesta pitäisi äänestää 2/3 kansanedustajista.
Kuva Aurajokirannasta vappuaattona 2022.
Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra iloisena fanikuvassa Turun satamassa kannattajajoukon keskellä sunnuntai-iltana. Purra oli kuvanottohetkellä juuri palannut lauantai-iltana lähteneeltä risteilyltä. Aiemmin päivällä hän oli turvallisuuteen vedoten perunut yleisötilaisuudet ja puhelinhaastattelut sekä Salossa että Turussa.
Riikka Purran mukaan kansanedustaja Timo Vornanen ei nauti enää hänen luottamustaan. Arkistokuva Purrasta huhtikuun kehysriihessä.
Turun keskusta täyttyy lakkimerestä vappuaattona iltakuudelta. Kuva vuodelta 2023.
Pitkän farmarin akseliväli on 296 senttiä. Se takaa hyvät jalkatilat kaikille käyttäjille.
Aku-Tuomas Mattila (vas.) ja Veepee Lehto vievät uusissa kirjoissaan rakastettujen ja vihattujenkin turkulaissuosikkien maailmaan.
Valtionvarainministeri Riikka Purra poseerasi iloisesti nuorten kanssa Turun satamassa.
Timo Vornanen on joensuulainen ensimmäisen kauden kansanedustaja. Siviiliammatiltaan hän on poliisi.
Ziad Palani (vas.), Vilho Riihimäki, Niclas Heino ja Emil Lindberg odottavat kuumeisesti pääsevänsä muuttamaan Kivipainon varastorakennuksen klubiksi. Porukkaan kuuluu myös Dado Tokic, joka ei päässyt haastattelupäivänä paikalle.
Viron Oskar Küüt oli miesten kisan ykkönen.
TS:n raati testasi vapun kunniaksi seitsemän piknikjuomaa, joiden pakkaus poikkeaa totutusta. Testaukseen valikoitui kaksi muovipulloon ja yksi alumiinitölkkiin pakattua kuohuviiniä, kupliva rosee kruunukorkilla, valkoviini kartonkitölkissä sekä punaviini ja gin paperipulloissa.
Lääkintähenkilökunta kiirehti Slovakian Samuel Kupecin avuksi.
Valtteri Lehtinen ja Atte Kilpinen peilaavat minuuttaan toistensa kautta Pirkko Saision teokseen rakentaman dramaturgian kautta.