LKS 20170603 Manchester United's Swedish striker Zlatan Ibrahimovic warms up before the UEFA Europa League quarter-final second leg football match between Manchester United and Anderlecht at Old Trafford in Manchester, north west England, on April 20, 2017. LEHTIKUVA / AFP PHOTO Oli Scarff

Zlatan Ibrahimovic on lähellä paikkaa avauskokoonpanossa

24.11.2017 - 16:46 Tagit:, ,

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaava Manchester United saattaa nostaa konkarihyökkääjä Zlatan Ibrahimovicin avauskokoonpanoonsa, kun ManU kohtaa lauantaina Brightonin. Ruotsalaishyökkääjä Ibrahimovic, 36, on toipunut polvivammastaan ja aloittanut vaihtomiehenä ManUn kaksi edellistä ottelua.

Hän pääsi kentälle vaihtomiehenä Newcastlea vastaan viime lauantaina ja keskiviikkona Mestarien liigassa Baselia vastaan. Myös puolustaja Marcos Rojo on palaamassa avauskokoonpanoon Valioliigan otteluiden osalta. Hän loukkaantui viime huhtikuussa samassa ottelussa Ibrahimovicin kanssa, mutta pelasi avauksessa jo Baselissa.

– Marcos olisi voinut pelata jo joitain viikkoja sitten. Emme kuitenkaan kiirehtineet hänen kanssaan, ManUn manageri Jose Mourinho sanoi.

STT-AFP

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: