LKS 20170914 Tottenham Hotspur's English striker Harry Kane celebrates after scoring their second goal during the UEFA Champions League Group H football match between Tottenham Hotspur and Borussia Dortmund at Wembley Stadium in London, on September 13, 2017. LEHTIKUVA / AFP PHOTO / IKIMAGES / Ian KINGTON

Wembley ei ole enää yhtä murheellinen paikka Tottenhamille

14.9.2017 - 11:23 Tagit:,

Ennen keskiviikkona pelattua jalkapallon Mestarien liigan ottelua lontoolaisseura Tottenham oli hävinnyt peräti kahdeksan kahdestatoista kansallisstadion Wembleyllä pelaamastaan kotiottelusta. Tuttu ja turvallinen White Hart Lane -stadion on suljettuna remontin vuoksi, ja varastadionille ei ole muodostunut kotitaikaa.

Keskiviikkona lontoolaisseura kuitenkin kukisti saksalaisjätti Borussia Dortmundin maalein 3–1 ja otti kolmannen voittonsa Wembleyllä.

– Tämä on enemmän kuin kolme pistettä. Joukkue on nyt paljon kypsempi. Harry Kane oli fantastinen, päävalmentaja Mauricio Pochettino kehaisi kahdesti maalannutta Kanea.

– Emme vartioineet tilaa puolustuslinjamme takana, ja se oli tuhoisaa, kauden ensimmäisen tappionsa kärsineen Dortmundin päävalmentaja Peter Bosz tuumi.

STT-AFP

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: