FBL ENG PR MAN UTD SUNDERLAND

United otti Cityn paikan Valioliigan kärjessä

26.9.2015 - 17:02 Tagit:,

Manchester United nousi jalkapallon Englannin Valioliigan kärkeen, kun se voitti Sunderlandin 3–0 ja kärkipaikkaa kauden alussa pitänyt Manchesterin toinen joukkue City hävisi Tottenham Hotspurille 1–4.

City aloitti kautensa neljällä voitolla, mutta niiden perään on tullut kaksi tappiota. Tottenhamia vastaan pelin viidestä maalista kolme oli laillisuuden rajamailla tai väärällä puolen.

Kevin de Bruyne vei Cityn johtoon 25. minuutilla paitsiolta haiskahtaneesta vastahyökkäyksestä. Spurs maksoi samalla mitalla, kun Eric Dierin tasoitusta edelsi selkeä paitsio.

FBL ENG PR TOTTENHAM MAN CITY

Toby Alderweireldin puskemasta 2–1-maalista ei jäänyt protestoitavaa. Kolmannessa osumassa huomion varasti ensin Christian Eriksenin upea vapaapotku, jonka tärähdettyä maalin yläristikkoon Harry Kane pani paluupallon sisään. Tv-hidastusten katsominen osoitti, että Kane vaikutti olevan paitsiossa. Spursin neljännen viimeisteli Erik Lamela.

Arsenalin Alexis Sanchez aloitti vihdoin maalinteon tämän kauden Valioliigassa ja teki saman tien hattutempun, kun Arsenal haki 5–2-vierasvoiton Leicesterista.

TS-STT

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: