kaapo

Tuomanen jatkaa KaaPossa, Läpinen ja Untamala uusia vahvistuksia

30.1.2018 - 9:55 Tagit:, ,

Jalkapallon Kakkoseen valmistautuva Kaarinan Pojat alkaa olla valmiina uuteen kauteen. KaaPo tiedotti maanantaina uusimmista sopimuksistaan.

Nimekkäitä vahvistuksia joukkue sai Turusta, kun Roope Läpinen, 19, ja Elias Untamala, 20, liittyivät seuran pelaajarinkiin. Kummallakin on useita maaotteluita juniorimaajoukkueissa.

Molemmat ovat myös kaarinalaisen junnufutiksen kasvatteja.

Läpinen on pelannut viimeksi TPS:ssa ja Untamala Interissä. Untamala on ollut myös Ruotsissa maineikkaan AIK:n organisaatiossa.

– Uudet pelaajat ovat osoittautuneet oiviksi pelimiehiksi ja tuovat lisää syvyyttä ja kilpailua joukkueeseen, kertoo päävalmentaja Tomi Kivikoski seuran nettisivuilla.

Uusina pelaajina keltapaitaan siirtyvät myös Juuso Eteläpää (PEPO), Riku Tanila (KaaPo P20).

KaaPolle tärkeä on konkari Jukka-Pekka Tuomasen jatkosopimus. Tuomasella on takana useita kausia TPS:n liigajoukkueessa.

Viime kauden joukkueesta jatkavat lisäksi Joel Kontkanen, Antti Horjanheimo sekä Peetu Savolainen.

– Olen tällä hetkellä erittäin tyytyväinen sopimustilanteeseen ja siihen, millä työmoraalilla jätkät painavat päivästä toiseen. Uskon, että olemme matkalla hyvään ja menestyksekkääseen kauteen, kertoo Kivikoski.

Viime kauden joukkueesta Tempo Hopsu, Jaakko Hietarinta, Joel Ylistalo ja Kalle Luotonen eivät jatka peliuraansa KaaPossa.

TS

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: