TPS

TPS:n takaa-ajo ei riittänyt

2.9.2017 - 19:35 Tagit:, , , , , ,

Kehno ensimmäinen jakso koitui TPS:n kohtaloksi, kun se kärsi tappion Hongalle naisten jalkapalloliigassa. Toisella jaksolla olivat joukkueiden voimasuhteet kääntyneet päälaelleen. TPS hallitsi ja Honka joutui puolustuskannalle.

– Meillä oli perusasiat vähän pielessä ensimmäisellä jaksolla eli syöttämisen laatu ja yksittäisissä tilanteissa keskittyminen. Se vain herpaantui jostain syystä. Sitä kaivattiin ja se saatiin. Sitten peli muuttui paremmaksi, TPS:n päävalmentaja Sami Haltia kertoi tauolla tapahtuneesta muutoksesta.

Honka siirtyi kuitenkin vielä 3-0-johtoon 63. minuutilla ja ottelu näytti ratkenneelta.

Palloseura oli kuitenkin eri mieltä. Jutta Rantala laukoi vain neljä minuuttia myöhemmin pallon ylärimaa hipoen ohi Hongan maalivahti Paula Myllyojan aloittaen TPS:n maalinteon.

Heti maalia seuranneesta aloituksesta TPS pöllytti taas Hongan maaliverkkoja. Juuri vaihdosta kentälle tullut Elli Pikkujämsä syötti Ria Ölingin maalintekoon.

TPS haki loppuun asti raivokkaasti tasoitusta, mutta hyvistä yrityksistä huolimatta kolmas maali jäi tekemättä.

– Pelattiin riittävän hyvin, että oltaisiin voitu jopa voittaa. Maaleja tulee nyt vain liikaa [omaan päähän]. Tämä on ollut vähän koko kauden kuva, Haltia summasi

Urheilutieto
Sakari Lönn

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: