tps_logo

TPS:n pelipaikasta päätetään viikon päästä

11.5.2016 - 6:06 Tagit:,

Turun kaupungin liikuntalautakunta pitkitti viikolla päätöstään Miesten Ykkösessä pelaavan TPS:n pelipaikasta. Asiasta oli määrä päättää tiistai-illan kokouksessa.

– Asia on yhä vaiheessa, sillä yleisurheilijat eivät olleet vielä tiistaihin mennessä ilmaisseet kantaansa stadionin käyttöön, perusteli liikuntalautakunnan puheenjohtaja Janina Andersson.

FC TPS Turku anoi liikuntalautakunnalta lupaa pelata toukokuulta siirretyt kaksi kotiottelua Paavo Nurmen stadionilla 8.6. ja 6.7.

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari oli pyytänyt asiasta lausuntoa yleisurheilijoilta, joiden harjoittelu- ja kilpailupaikkana Paavo Nurmen stadion on.

– Jos heille on ok, että TPS käyttää stadionia, se on meillekin ok, Andersson lisäsi.

TPS:n piti alkuperäisen ohjelman mukaan pelata ottelut 4.5. ja 8.5., mutta liikuntalautakunta ei antanut maaliskuun päätöksessään lupaa pelata kyseisiä otteluita stadionilla. TPS:n lähettämän anomuksen mukaan seura oletti, että ottelut voidaan pelata stadionilla, jos ne siirretään myöhemmäksi.

Liikuntalautakunnan mukaan Paavo Nurmen stadion on varattu pääsääntöisesti yleisurheilijoiden ja oheisharjoittelijoiden käyttöön. TPS saa pelata stadionilla vain tiettyinä aikoina tietyin reunaehdoin.

TS

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: