TPS

TPS:n naiset tasapeliin Vantaalla

13.5.2017 - 17:30 Tagit:, , , , ,

Turun Palloseura on aloittanut kautensa vahvasti Naisten jalkapalloliigassa. Joukkue jatkaa sarjassa seitsemän pelin jälkeen ilman tappioita. Vantaalla lauantaina vieraillut turkulaisjoukkue
voitti kuusi enimmäistä peliään ja nyt tuli ensimmäinen tasapeli, kun PK-35 Vantaa ja TPS jakoivat pisteet 1-1 tasurilla.

TPS:llä oli enemmän maalipaikkoja, mutta kotijoukkue piti enemmän palloa hallussaan ottelun tuoksinassa. Avausjaksolla TPS-kärki Jutta Rantala oli kertaalleen lähellä maalintekoa ja hyvä paikka oli myös Elli Pikkujämsällä. Toisella jaksolla Pikkujämsän veto osui ylärimaan, mutta vasta kotijoukkue sai ensimmäisenä pallon pömpeliin.

1-0 maalin laukoi verkkoon Netta Koso 74. minuutilla. TPS:n tasoitusmaali oli todella upea, kun Jutta Rantalan painava kuti upposi takakulmaan 78.minuutilla.

– Sain laitapakilta Alina Sehreyltä hyvän syötön ja sitten vain päätin, että nyt pallo menee maaliin, Jutta Rantala sanoi.

Hän ei kuitenkaan ollut tasapeliin tyytyväinen.

– Meidän olisi pitänyt pystyä voittamaan, koska meillä oli niin monta maalipaikkaa. Olisi pitänyt pystyä tekemään enemmän maaleja niistä.

Lauoimme usein liian kaukaa, Rantala tuumi. PK-35:n puolustus pelasi hyvää peliä tyylikkään topparin Tiia Peltosen johdolla.

– Tämä oli tiukka taistelu meidän pelaajilta. Vahvan alkukauden ansiosta usko omaan tekemiseen on pelaajilla korkealla. Nousimme hienosti tasoihin tappioasemasta. Mutta saumat voittoon olivat
olemassa, koska maalipaikkoja meillä riitti, sanoi TPS:n valmentaja Sami Haltia.

Urheilutieto

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: