TPS

TPS ryhdistäytyi tappioputken jälkeen

12.8.2017 - 18:18 Tagit:, , , , , , , ,

TPS-KaaPo 2-1

Turun Palloseuran ilme A-nuorten SM-sarjassa kirkastui kertaheitolla, kun se pyöritti kotikentällään Kupittaalla, meneillään olevan kauden myönteistä yllättäjää Kaarinan Poikia.

Kolmen peräkkäisen tappion myötä kamppailuun lähtenyt TPS ei jättänyt sijaa spekuloinnille, kun se niittasi kaarinalaisista vastaansanomattoman, maalillisesti niukan voiton.

Valmentaja Joonas Laurikainen oli virittänyt joukkueensa iskuun ja kolme lisäpistettä tuli iloisen tehokkaalla pelillä.

– Ensimmäiseen seitsemäänkymmeneen minuuttiin olen todella tyytyväinen. Pojat pelasivat hyvää peliä hallitsivat kenttää mielin määrin.

Loppupuoli meni sitten vähän potkimiseksi ja KaaPo pääsi peliin mukaan ja onnistui myös tekemään sen ainoan kavennusmaalinsa, valmentaja Joonas Laurikainen luonnehti pelin kulkua.

– Vähän loppua haittasi myös se, että jouduimme pelaamaan viime hetket vajaalla, kun Vilho Heikkiselle näytettiin punaista korttia, kahden vähän heppoisin perustein annetun keltaisen kortin myötä, Laurikainen muistutti erotumarilinjasta.

Vaihdosta peliin tullut Heikkinen ehti olla kentällä vain runsaat kymmenen minuuttia, kun erotuomari Ville Käldströmin keltainen kortti heilahtii hänelle kahdesti.

Hyvällä ensi jaksolla TPS takoi 2-0 taukojohdon, Mauro Severinon ja Jesper Karlssonin osumilla.

Keskikentän pohjalla pelannut Karlsson esitti muutenkin läpi ottelun vahvoja otteita.

Voittajien toinen näkyvä taistelija oli hyökkääjien Niklas Harittu.

KaaPon loppurutistuksessa joukkueen ainoan maalin viimeisteli Aleksi Väisänen.

Kokonaisuutena TPS-käskijä Laurikainen oli erittäin tyytyväinen joukkueensa työntekoon kentällä, vaikka totesi, että tehtiin itse ottelun lopusta vaikea.

VEIJO HEIKKILÄ

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: