TPS

TPS hallitsi mutta maalit jäivät tekemättä

17.5.2017 - 21:22 Tagit:, , , , , ,

Turun Palloseura jatkaa ilman voittoja jalkapallon Ykkösessä. GrIFK:nvieraana Kauniaisissa TPS oli täysin kiinni avausvoitossaan, mutta pelin tärkein osa-alue eli maalinteko ei onnistunut. Varsinkin TPS:n kymppipaita Jani Virtanen laukoi ahnaasti hyviä kuteja, mutta tulosta ei tullut.

Lähimpänä maalintekoa oli toisella jaksolla Ilari Mettälä. Hän pommitti kohti Granin maalia, mutta loistavasti pelannut Toni Vuorinen kotijoukkueen maalinsuulla oli kuin muuri.

GrIFK:lla oli kokoottelussa vain yksi maalipaikka ja se osui aivan ottelun viimeisille peliminuuteille. TPS:n pelaajista puolustaja Juri Kinnunen oli kuitenkin takatolpalla valmiina blokaten Saikou Ceesayn pukkauksen.

Kinnunen oli ottelun jälkeen pettynyt, vaikka TPS saikin kauden avauspisteensä.

– Tasapeli on tosi iso pettymys. Saimme tarpeeksi maalipaikkoja ja pyöritimme peliä, mutta kyllä meidän täytyy saada paikoista maaleja tehtyä. Ei riitä voittoon asti, vaikka puolustimme tosi hyvin, Kinnunen sanoi.

TPS tarvitsee vain sen kuuluisan ketsuppipullon korkin auki, niin pisteitä tulee takuuvarmasti lisää joukkueen laariin. Kauniaisissa kotijoukkue oli täysin vastaantulija ja saa kiittää tasapelistä vain TPS:n ruosteessa olevaa maalihanaa.

– Ei meillä mitään tuhannen taalan paikkoja ollut, niin kuin edellisessä pelissä oli, mutta jos maalinteko ei onnistu, niin se on aika iso puute tässä pelissä. Hyvä, että saimme puolustettua nollan kuitenkin, sanoi TPS:n valmentaja Mika Laurikainen.

TPS:n avausvoitto hakee vielä itseään.

– Meillä on tällä hetkellä ihan yhtä huonot pisteet kuin viime vuonna vastaavaan aikaan. Ehkä meillä vähän kenkä puristaa, vaikka ei se pelissä näy. Minusta pelimme ei näytä pahalta, koska äijät liikkuu ja pallo liikkuu. Nyt vain se viimeinen juttu kohdilleen, eli pallo maaliin.

Urheilutieto

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: