TPS

TPS haki voiton Kaarinasta

6.5.2017 - 21:11 Tagit:, , , , , , , , , ,

KaaPo-TPS 1-3

Kaarinan Poikien A-nuorilla oli lauantaina mahdollisuus ottaa ns. arvokas ”päänahka” jalkapalloilun kotiottelussaan. Vastaan Keskusliikuntapuiston keinonurmelle juoksi viime kauden mestari ja SM-sarjan tyrmäävällä voitolla aloittanut Turun Palloseura.

Tepsin haastaminen ei kuitenkaan sujunut kaarinalaisilta suunnitelmien mukaan, sillä Joonas Laurikaisen valmentama turkulaisjoukkue on kovan tason porukka ja se näkyi vastaansanomattomasti kentällä.

Etenkin ottelun ensi jaksolla TPS osoitti vahvaa osaamistaan ja paukutteli Joakim Latosen ja Anselmi Niukon maaleilla ansaitun taukojohdon.

Toisella puoliskolla valmentaja Ari Lahti sai ryhmäänsä uutta ilmettä ja isäntien esitys oli alkua parempaa.

Kymppikaikalla pelanneen Aleksi Mäen kommea kavennus antoi kaarnalaisille uutta uskoa ja tasaisissa merkeissä mentiin ottelun loppuun.

TPS:n Imer Halilin lopullinen voittoniitti tuli kuitenkin seitsemän minuuttia ennen loppua ja TPS vei pisteet jotka se ansaitsi.

Valmentaja Lahti oli tappiosta huolimatta tyytyväinen joukkueensa toisen jakson peliesitykseen ja nosti ryhmästään avainpelaajina esiin, ensimmäistä otteluaan maalivahtina torjuneen Linus Virkin ja maalintekijänsä Aleksi Mäen.

VEIJO HEIKKILÄ

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: