pic_5_3867297_k2878663_1200

TPS hakee viimeisiä vahvistuksia – näyttöjä antaa myös kaksinkertainen maalikuningas

7.3.2018 - 7:30 Tagit:, , , , ,

TPS hakee vielä viimeisiä vahvistuksia ennen kuukauden päästä käynnistyvää liigakautta. Tällä viikolla joukkueen mukana harjoittelee kolme testipelaajaa, joista nimekkäin on Juho Mäkelä.

Kokenut 34-vuotias hyökkääjä on voittanut jalkapalloliigan maalikuninkuuden kahdesti vuosina 2005 ja 2010. Kaksi edellistä kautta hän pelasi HIFK:ssa ja teki yhteensä 14 maalia.

– Mäksä on tässä nyt muutaman päivän ja katsotaan mikä hänen tilanteensa on, päävalmentaja Mika Laurikainen totesi TPS-tv:n haastattelussa.

Vielä tällä viikolla Turkuun saapuu bosnialais-amerikkalainen Ismar Tandir, joka on 22-vuotiaaksi ehtinyt kiertää paljon palloa pallon perässä. Saksassa syntynyt ja Yhdysvalloissa kasvanut 196-senttinen hyökkääjä sai nuoriso-oppinsa Yhdysvalloissa, mutta on sen jälkeen pelannut ilman kummempaa menestystä Islannissa, Espanjassa, Serbiassa ja viimeksi vanhempiensa kotimaassa Bosniassa.

Lisäksi Turkuun on saapunut keskikenttäpelaaja Ben McKendry, jolla on pelikokemusta Pohjois-Amerikan kakkos- ja kolmostasoilta. 24-vuotiasta kanadalaista katsastetaan ennen kaikkea akillesjänteensä katkaisseen Tomas Hradeckyn korvaajaksi.

Laurikaisen mukaan TPS aikookin hankkia vielä nimenomaan yhden hyökkääjän ja yhden keskikenttäpelaajan.

HARRI AHOLA
ARKISTOKUVA: MIKAEL RYDENFELT

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: