niklas österlund

TPS ei vahvistanut pelaamistaan Ykkösessä

11.4.2016 - 19:44 Tagit:, ,

FC TPS Turku Oy tiedotti maanantaina iltapäivällä saaneensa suurimman osan yhteensä 450 000 euron lainoistaan kokonaan anteeksi ja seuran toiminnan kehittämiseen tähtäävän joukkorahoitusannin edenneen vahvassa myötätuulessa.

FC TPS Turku Oy:n hallituksen puheenjohtaja Niklas Österlund ei kuitenkaan vielä vahvistanut, että TPS:n edustusjoukkue pelaa varmasti 24. huhtikuuta käynnistyvässä jalkapallon Ykkösessä.

– Olemme ilmaisseet, että iso askel on otettu kauden mahdollistamiseksi, puhelimitse tavoitettu Österlund kertoo.

– Hallitus ei ole tehnyt vielä päätöstä Ykkösessä pelaamisesta. Sitä ennen meillä on vielä paljon säästötoimia tehtävänä ja yhteistyökumppaneita neuvoteltavana. Tällä viikolla päätös pitää kuitenkin tehdä, ja teemme sen varmasti niin nopeasti kuin mahdollista, Österlund jatkaa.

Maanantaina oli liikkeellä myös toisenlaista tietoa tilanteesta, kun TPS:n myyntipäällikkö Timo Tuominen vakuutti STT:lle Ykkösen kauden avaustilaisuudessa Helsingissä, että TPS pystyy aloittamaan kauden Ykkösessä normaalisti.

– Siinä on käynyt niin, että näin iloisten ja odotettujen uutisten tultua tietoon on ihan ymmärrettävistä syistä innostuttu sanomaan vähän enemmän kuin mitä tässä vaiheessa olisi vielä pitänyt, kommentoi Österlund Tuomisen sanomisia viitaten iloisiin uutisiin velkataakan keventymisestä.

– Pitää kuitenkin myös muistaa, että emme ole missään vaiheessa ilmoittaneet, että emme pelaisi ensi kaudella Ykkösessä. Olemme vain kertoneet kauden olevan taloustilanteen vuoksi vaarassa, ja nyt paiskimme töitä voidaksemme vahvistaa vaaran olevan ohi, Österlund lisää.

TS

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: