FBL ENG PR TOTTENHAM CHELSEA

Tottenham ja Chelsea tasapeliin, Costa turhautui penkillä

29.11.2015 - 22:28 Tagit:,

Lontoolaisjoukkueet Tottenham ja Chelsea pelasivat maalittoman tasapelin jalkapallon Englannin Valioliigassa.
Vaikka Tottenham tuskin on täysin tyytyväinen tulokseen, sen tappiottomien otteluiden sarja kasvoi jälleen yhdellä pelillä. Tottenham on pelannut sunnuntain jälkeen 13 sarjapeliä ilman tappiota.

Sen toistaiseksi ainoa häviö tämän kauden Valioliigassa on tullut avauskierroksella Manchester Unitedia vastaan. Tottenham on sarjassa viidentenä. Vaisua kautta pelaavan Chelsean tilanne on päinvastainen. Hallitseva mestari Chelsea on voittanut 14 liigaottelustaan vain neljä.

Sunnuntain ottelussa Tottenham piti joukkueista enemmän palloa, mutta vaarallisin maalipaikka oli Chelsean Eden Hazardilla. Tottenhamin maalivahti Hugo Lloris kuitenkin torjui Hazardin laukauksen ottelun toisella puoliajalla.

Hazardin veto oli Chelsean ainoa maalia kohti mennyt laukaus koko ottelussa. Myös Tottenhamin todelliset maalipaikat jäivät melko vähiin.

– Luulen, että Chelsea on tyytyväinen pisteeseen. Se on heille tärkeämpi kuin meille, Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino sanoi Valioliigan kotisivuilla viitaten vastustajansa heikkoon alkukauteen.

Vastaiskuja kytänneen Chelsean manageri Jose Mourinho piti tähtihyökkääjä Diego Costan vaihtopenkillä. Costa ja Mourinho kävivät kiivaan sananvaihdon tiistaina Mestarien liigan ottelun puoliajalla. Sunnuntaina Costa näytti turhautuneelta, kun Mourinho ei ottanut häntä missään vaiheessa kentälle.

– Diego Costa on fyysisesti kunnossa, hänen mielialansa on hyvä ja hän tekee harjoituksissa paljon töitä. On normaalia, ettei hän ole tyytyväinen joutuessaan penkille, Mourinho sanoi Chelsean virallisella Twitter-tilillä.

Viime aikoina vahvassa vireessä ollut Tottenham ei yltänyt sunnuntaina parhaimpaansa. Joukkue vaikutti väsyneeltä, sillä Tottenhamilla oli takanaan raskas Eurooppa-liigan ottelu torstaina Azerbaidzanissa.

Sunnuntain muissa otteluissa West Ham pelasi 1–1-kotitasapelin West Bromwichia vastaan, Liverpool kaatoi kotonaan Swansean 1–0 ja Arsenal haki 1–1-tuloksella pisteen Norwichin kotikentältä.

TS-STT–TAPIO KESKITALO

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: