LKS 20171211 Torino's Spanish forward Alejandro Berenguer celebrates with teammates after scoring a goal during the Italian Serie A football match Lazio versus Torino on December 11, 2017 at the Olympic Stadium in Rome. LEHTIKUVA / AFP PHOTO  Andreas Solaro

Torinon päävalmentajalle kenkää – cup-tappio veriviholliselle oli liikaa

4.1.2018 - 19:07 Tagit:, , ,

Italian jalkapalloliigan Serie A:n Torino luopui torstaina päävalmentajansa Sinisa Mihajlovicin palveluksista. Seurajohdolle oli liikaa keskiviikkoillan 0–2-tappio paikallisvastus Juventukselle Italian cupin puolivälierässä.

Serbialaisen Mihajlovicin, 48, viimeinen peli Torinon peräsimessä päättyi jo ennen aikojaan. Hänet ajettiin penkiltä, kun hän protestoi Mario Mandzukicin 2–0-maalia toisella puoliajalla.

Torino on liigassa kymmenentenä, mutta se on voittanut vain viisi 19 liigaottelustaan. Kahdeksasta viime liigapelistään joukkue on koonnut kuusi tasapeliä.

Ex-huippupelaaja Mihajlovic tuli Torinoon kesällä 2016. Sitä ennen hän sai potkut AC Milanista saman vuoden huhtikuussa. Aiemmin Mihajlovic on valmentanut muun muassa Serbian maajoukkuetta.

STT-AFP

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: