TPS

Toisen polven Valakari jo Tepsiin

13.4.2017 - 18:49 Tagit:, , , , , , , , ,

Keskikenttäpelaaja Onni Valakari on liittynyt TPS:n vahvuuteen 1+1-vuotisella sopimuksella. 17-vuotias Valakari on edustanut urallaan viimeksi seinäjokelaista SJK:ta. Alle 18-vuotiaiden maajoukkueeseen kuuluva Valakari pelasi alkukaudesta vielä Suomen cupia SJK:n paidassa, tehden yhden maalinkin. Hänen isänsä Simo Valakari pelasi aikoinaan TPS:ssakin.

Valakari liittyy Turussa sekä TPS:n edustusjoukkueeseen että nuorten lupaavien pelaajien TPS-akatemiaan. Hän oli uuden seuransa mukana jo harjoitusleirillä Eerikkilän Urheiluopistolla, jossa Ykköseen valmistautuva TPS leireili maanantaista keskiviikkoon. Hän pelasi myös TPS:n kokoonpanossa torstaina harjoitusottelussa porilaista MuSaa vastaan.

TPS voitti porilaisen Musan Salaman 3-0. TPS:n maalintekijöinä oli Waltteri Peltola kahdesti ja Mikko Hyyrynen.

– Kun Abukar Mohamedin lähtö Lazioon selvisi, aloitimme uuden nuoren ja lupaavan keskikenttäpelaajan etsinnän. Onni Valakari on erittäin työteliäs, kehityskelpoinen ja lupaava pelaaja ja hän sopii kaikin puolin hienosti meidän tyyliimme. Koetamme parhaamme mukaan auttaa häntä kehittymään pelaajana, sanoi TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen seuran tiedotteessa.

TS

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: