tps a

Suomen paras junioriseura

24.9.2017 - 19:27 Tagit:, , , , ,

Vaikka pelaajat ja valmentajat vaihtuvat, kuuluu TPS vuodesta toiseen A-nuorten SM-sarjan kestomenestyjiin. Tuore mestaruus on Tepsille jo kolmas peräkkäinen. Edellisten kuuden kauden aikana joukkue on sijoittunut kauden päätteeksi aina mitaleille.

TPS vankisti tuoreella mestaruudellaan myös etumatkaansa vuodesta 1942 pelatun A-poikien SM-sarjan maratontaulukon kärjessä 16 ykkössijallaan. HJK on vienyt mestaruuden 14 kertaa, KuPS:lla ykkössijoja on 13.

-Ei tämäkään mestaruus ole mikään yhden valmentajan saavutus. Pelaajat ovat saaneet hyvää valmennusta seurassa vuosikausia. Menestyksen avain onkin ammattitaitoinen valmennus ja laadukas tekeminen kaikessa jalkapalloon liittyvässä, päävalmentaja Joonas Laurikainen sanoi.

TPS näyttää olevan vahvalla menestyksen tiellä Laurikaisen miesten alaisuudessa, sillä isä-Mika on johdattamassa edustusjoukkuetta takaisin jalkapalloliigaan.

-Tietenkin itselleni Mika on hyvä mentori, jonka kanssa voi vaihtaa ajatuksia pelistä kun siltä tuntuu. Yritämme kuitenkin puhua muustakin kuin jalkapallosta, vajaa vuosi sitten TPS:n juniorijalkapallon valmennuspäälliköksi nimetty 34-vuotias mestarivalmentaja hymyili.

Joonas Jussila
Kuva: Jori Liimatainen

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: