Etusivu – Turun Sanomat

Olitko paikalla?

Lähetä uutisvinkki, kuva tai video

Whatsapilla tai sähköpostilla

Sisarukset Amanda, 15, ja Jonathan Lindström, 18, ovat molemmat innostuneet ampumaurheilusta ja harjoittelevat yhdessä.
Varsinais-Suomen käräjäoikeus antoi tuomionsa tammikuisesta puukotuksesta jo maaliskuun lopulla.
Lemussa, Maskussa ja Nousiaisissa on kummasteltu räjähdystä, joka on vavisuttanut jopa taloja.
Munx Gregorianan ohjelmisto painottuu keskiaikaiseen vokaalimusiikkiin.
Jalkapallon MM-kilpailut olivat 2018 Venäjälle myös vakoilutekniikan koelaboratorio.
Turun Linnanfältin romahtaneita parvekkeita uusittiin keskiviikkona. Työssä käytetään eri urakoitsijaa kuin alkuperäisten parvekkeiden asentamisessa.
Kissa on Turun eläinhoitolan yleisin vieras. Arkistokuva.
Sekä kiirastorstaina että pääsiäisviikonlopun sunnuntaina saadaan Turussa Ilmatieteen laitoksen ennusteen mukaan nauttia auringosta ja yli kymmenen asteen plusasteista.
Eläkeläiset saapuvat pienen tauon jälkeen riehaannuttamaan turkulaisia. Kuvassa bändi työn touhussa DBTL-festivaalilla kesällä 2010.
Poliisi ohjeistaa nettikauppoja hieroessa kiinnittämään huomiota tuotteen hintaan. Huijari myy usein samaa tuotetta halvemmalla kuin muut.
Ugissa työskentelee 1200 henkilöä. Autotehtaalla on ollut irtisanomisia ja lomautuksia useina vuosina.
Tyyne Kyllönen kuvasi kevyen liikenteen väylälle muodostuneet "jääpatjat" Moisiossa maanantaina 25. maaliskuuta (oik.). 16. maaliskuuta alikulkuväylän edusta oli täyttynyt vedellä (vas.).
Ammattiliitoilla on SAK:n mukaan valmius keskeyttää lakot koska tahansa, jos hallitus osoittaa ymmärrystä työntekijöiden huolille.
Windows95manin ohjelmassa on euroviisujen jälkeen muun muassa keikka Kesärauhassa.
Kiinan seuraavaa viisivuotissuunnitelmaa odotetaan julkistettavaksi. Tammikuussa Kiinan presidentti Xi Jinping piti puhetta kommunistisen puolueen istunnossa Pekingissä.
Lajitteluasemien kävijämäärät kasvavat talvikaudesta kesäkaudelle tultaessa keskimäärin 67 prosenttia.
Retkiluistelijat kohtasivat hätkähdyttävän näyn, kun auton renkaan jäljet johtivat avantoon. Pinnalla kellui erilaisia tavaroita. Arkistokuva.
Ammattiyhdistysliikkeen organisoimat mielenosoittajat kansoittivat Helsingin Senaatintorin helmikuun alussa.
Räpälän arkeologisissa kaivauksissa keskitytään jokirannan kivipaasien ympäristöön. Arkeologi Jaana Riikonen korostaa, että paikallisten osallisuus kaivauksille on tärkeää.
Nyt kehitettävällä alueella toimi vuosina 1977–2022 suosittu lounaspaikka Kallun grilli.
Tuomo Karhu
Sami Mäkinen on joutunut lakon vuoksi tinkimään arvoistaan, kun hänen tavallisesti suosimansa polttoaine on ollut tietyiltä asemilta loppu.
Juttelimme kahvilassa käymisen motiiveista Café Qwenselissä, Helmikahvilassa ja Fazer-kahvilassa. Kuvakollasissa yrittäjä Kaisa Takala (vas.), salivastaava Päivi Arki ja ravintolapäällikkö Marika Viitala.