_JR_6762

Suomen cupissa 5. kierroksella Turun derby

16.3.2015 - 15:50 Tagit:, , , , ,

Suomen kaikkien aikojen jalkapalloilija Jari Litmanen arpoi maanantaina Suomen cupin viidennen kierroksen ottelupariksi Turun derbyn Interin ja TPS:n välille. Litmanen nosti ensimmäisenä arpakulhosta Interin nimen ja toisena TPS:n.

Koska Inter on liigajoukkue ja TPS pelaa tulevalla kaudella Ykkösessä, ottelun kotijoukkue on alempisarjalaisena TPS. Viidennen kierroksen ottelut on pelattava 18.3.-5.4 välisenä aikana. TPS vienee ottelun Urheilupuiston yläkentälle.

Inter ja TPS kohtasivat jo 3. helmikuuta harvinaisessa harjoitusottelussa, jolloin Javenture-areenalla TPS oli parempi lukemin 3-1. Viime kaudella,. kun kumpikin joukkue pelasi vielä liigassa, Inter voitti kaikki kolme liigakamppailua.

Suomen cupin viidennellä kierroksella on mukana vielä 24 joukkuetta. Viidennen kierroksen arvonnassa oli maantieteellisesti kaksi koria. Pohjois-Suomen korista joutuivat vastakkain liigajoukkueet SJK ja KuPS.

Suomen cupin voittoa puolustaa HJK, joka löi viime vuoden finaalissa Interin rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Tämän vuoden Suomen cupin finaali pelataan syyskuussa Valkeakosken Tehtaan kentällä.

TS – JARI WELLING

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: