ari nyman

Siipirikkoinen Inter janoaa voittoa

4.8.2017 - 5:29 Tagit:, , , , , , , ,

Kupittaan jalkapallostadionilla kohtaa tänään illalla kaksi alavireistä joukkuetta, kun Veikkausliigassa kahdeksantena majaileva Inter saa vastaansa HIFK:n, joka on kerännyt 19 ottelustaan vaivaiset kaksi voittoa. Myös Interin tulokset ovat olleet viime viikkoina vaisuja, sillä edellisestä kahdeksasta ottelustaan turkulaiset ovat voittaneet vain yhden.

– Molemmilla on ollut vaikeuksia saada tuloksia viime aikoina, ja se varmaan tulee näkymään illalla. Tuskin nähdään mitään hurlumhei-peliä, sen verran iso matsi kyseessä on molemmille, puolustaja Ari Nyman sanoi.

Inter joutuu lähtemään peliin loukkaantumisten riivaamana. Varsinkin puolustuslinja on pahasti rikkonainen, kun kokoonpanosta ovat poissa Niko Markkula, Kevin Mombilo ja Kosta Manev. Lisäksi Petros Kanakoudis kärsii pelikieltoa. PS Kemi -ottelussa loukkaantunut Njazi Kuqi missaa hänkin ottelun takareisivammansa vuoksi.

Positiivinen uutinen on pikkusormen murtumisesta toipuneen maalivahti Henrik Moisanderin paluu.

Interin puolustuslinjassa pelaajat ovat vaihtuneet tiiviiseen tahtiin. Se on vaikeuttanut koko joukkueen pelaamista.

– Olisi tietysti ideaali tilanne, jos puolustuslinjassa pelaisivat samat äijät. Pakon sanelemana pelipaikatkin ovat vaihdelleet paljon. Silti meidän olisi pitänyt pystyä parempaan, ja olemme viime aikoina päästäneet liikaa maaleja, Nyman pohti.

Inter–HIFK Kupittaan jalkapallostadionilla kello 18.30.

Joonas Jussila
Kuva: Ari-Matti Ruuska

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: