Etusivu – Turun Sanomat

Olitko paikalla?

Lähetä uutisvinkki, kuva tai video

Whatsapilla tai sähköpostilla

Helsingin Ilmalassa sijaitseva Helsinki-halli on ollut autiona vuoden 2022 keväästä lähtien.
Kuninkaantien muusikoiden 13-päinen vokaaliensemble esitti keskiviikkona Tuomiokirkossa harvinaisen passion.
Turun yliopiston suosituin hakukohde oli jälleen Turun kampuksen kauppatieteet.
Maserati Grecale on melkein viisimetrinen iso katumaasturi, mutta korin todelliset mittasuhteet on häivytetty onnistuneella muotoilulla. Ajaminen on yhtä juhlaa, käytettävyys kunnossa, mutta mattaharmaa maalipinta liian altis naarmuille.
Helmi Kekkosen seitsemäs teos katsoo edellisten tavoin maailmaa ja yhteiskuntaa naisten näkökulmasta. Se herättää keskustelemaan laajemmin naisiin kohdistuvasta ahdistelusta ja huolehtimiseksi naamioidusta vallankäytöstä.
Pääsiäiseksi Ruissalon kasvitieteelliseen puutarhaan saapuu kaneja Sakuran kanilasta, Luostarinmäellä nähdään Ovodecorin pääsiäismunia ja Seikkailupuistossa noita Seitikki (Maija Westerholm) johtaa kulkuetta.
Salaattilauta on kevään kauneimpia trendejä. Samalle tarjottimelle oman maun mukaan kerätty runsas valikoima kauden raaka-aineita houkuttelee vaikkapa brunssille.
Arkistokuva.
Havumetsän lapset -dokumentti ihastuttaa kauniilla kuvillaan. Keväisessä lehtimetsässä käyskentelevät luontoaktivistit Ville Murmann, Ida Korhonen, Minka Virtanen ja Otto Snellman.
Työllisyys- ja elinkeinopalvelut siirtyvät siis vuoden 2025 alussa valtiolta kunnille. Varsinais-Suomi jaetaan Turun ja Salon työllisyysalueisiin.
Tuomo Karhu
Toimitusjohtaja Rolf Sohlström ja kehitysjohtajamme Mikko Mäkinen seisovat tulevan sinkkipadan paikalla.
Carnival Celebration luovutettiin Turun telakalta syksyllä 2022.
Ruotsalainen sarjakuvataiteilija Anneli Furmark pohtii käännekohtaa elämänvaiheessa, jossa kaikki tuntuu valmiiksi pedatulta.
Sami Mäkinen on joutunut lakon vuoksi tinkimään arvoistaan, kun hänen tavallisesti suosimansa polttoaine on ollut tietyiltä asemilta loppu.
Neste Sataman Truck-asemalla on saatavuushäiriöitä uusiutuvasta dieselistä.
Juttelimme kahvilassa käymisen motiiveista Café Qwenselissä, Helmikahvilassa ja Fazer-kahvilassa. Kuvakollasissa yrittäjä Kaisa Takala (vas.), salivastaava Päivi Arki ja ravintolapäällikkö Marika Viitala.
Jesse Lindén pelaa NHL-konsolipeliä aina tosissaan. -Keskityn määrän sijaan laatuun ja harjoittelen lähinnä Suomen top-10 pelaajia vastaan.
Sisarukset Amanda, 15, ja Jonathan Lindström, 18, ovat molemmat innostuneet ampumaurheilusta ja harjoittelevat yhdessä.
Varsinais-Suomen käräjäoikeus antoi tuomionsa tammikuisesta puukotuksesta jo maaliskuun lopulla.
Lemussa, Maskussa ja Nousiaisissa on kummasteltu räjähdystä, joka on vavisuttanut jopa taloja.