LKS 20171216 525; Real Madrid's attacker Cristiano Ronaldo gestures to his teammates during the Club World Cup UAE 2017 final football match between Gremio FBPA and Real Madrid at the Zayed Sports City Stadium in Abu Dhabi on December 16, 2017. LEHTIKUVA / AFP PHOTO Karim Sahib

Ronaldon sopimustilanteesta keskusteltaneen piakkoin – “Hänellä on seuran täysi kunnioitus”

22.12.2017 - 19:11 Tagit:, , , ,

Cristiano Ronaldo on näillä näkymin pelikunnossa lauantaina jalkapallon Espanjan liigan El Clasicossa eli Real Madridin ja Barcelonan välisessä ottelussa. Realin päävalmentaja Zinedine Zidane vakuutti perjantaina, että Ronaldo on sataprosenttisessa vireessä, vaikka tämän rooli Realin harjoituksissa jäi mediatietojen mukaan tavallista pienemmäksi.

Ronaldon terveystilanteen lisäksi viime aikoina ovat puhuttaneet portugalilaistähden mahdolliset aikeet siirtyä pois Realista. Ronaldon on kerrottu todenneen, että hän haluaisi lopettaa uransa Realissa, mutta se riippuu hänen mukaansa seuran johdosta. Ronaldo solmi vuoteen 2021 ulottuvan jatkosopimuksen vain vähän reilu vuosi sitten, mutta sen jälkeen jalkapallomaailma on kuhissut brassitähti Neymarin maailmanennätyssiirrosta PSG:n riveihin sekä Lionel Messin uudesta rahakkaasta sopimuksesta Barcelonan kanssa.

– Cristianon täytyy miettiä, mitä hän on tehnyt, mitä hän tekee ja mitä hän merkitsee tälle seuralle, Zidane sanoi.

– Hän ansaitsee seuran täyden kunnioituksen, ja hänellä on se. Lomien jälkeen puhumme tästä varmasti. Tällä hetkellä ainoa tärkeä asia on lauantain ottelu, ja sitä varten hän on sataprosenttisessa kunnossa, Zidane jatkoi.

STT-AFP

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: