LKS 20180127 Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (C) and teammates celebrate Real Madrid's German midfielder Toni Kroos' goal (2L) during the Spanish league football match between Valencia CF and Real Madrid CF at the Mestalla stadium in Valencia on January 27, 2018. LEHTIKUVA / AFP PHOTO Jose Jordan

Ronaldo maalasi kahdesti pilkulta – Real vahvaan voittoon Valenciasta

27.1.2018 - 22:04 Tagit:, ,

Cristiano Ronaldo iski kaksi rangaistuspotkumaalia, kun Real Madrid piristi viime aikojen synkkyyttään 4–1-vierasvoitolla Espanjan jalkapalloliigan sarjakolmosesta Valenciasta.

Real-valmentaja Zinedine Zidane sai peluuttaa suosikkihyökkäystään ensimmäistä kertaa 279 päivään, kun Ronaldo, Gareth Bale ja Karim Benzema olivat avauksessa. Heistä Ronaldo maalasi, ja muista madridilaisosumista vastasivat Marcelo ja Toni Kroos.

– Iso peli isolla stadionilla, ja pelasimme ryhdikkäästi. Tämä näytti, että olemme yhä mukana kuvioissa ja taistelemme. Sarjaa on vielä paljon jäljellä, Zidane totesi.

Real on sarjassa neljäntenä, ja ottelun enemmän pelanneeseen Valenciaan kaventui kahteen pisteeseen. Sarjakärki Barcelona on 16 pistettä edellä ja sarjakakkonen Atletico Madrid viisi.

STT-AFP

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: