LKS 20160711 France's forward Andre-Pierre Gignac (L), France's midfielder Yohan Cabaye (C) and France's midfielder N'Golo Kante react after Portugal won the Euro 2016 final football match between Portugal and France at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, on July 10, 2016. / AFP / PATRIK STOLLARZ - LEHTIKUVA / AFP

Ranieri hoputtaa Kantea päättämään tulevaisuudestaan

15.7.2016 - 10:15 Tagit:, , , ,

Leicesterin päävalmentaja Claudio Ranieri haluaa, että jalkapallon Valioliigan mestarijoukkueen keskikenttäpelaaja N’Golo Kante päättää nopeasti tulevaisuudestaan. Leicester on tarjonnut Ranskan maajoukkuepelaajalle uutta sopimusta, mutta myös esimerkiksi Chelsea ja Real Madrid ovat kiinnostuneita Kantesta.

Ranieri ei halua enää odotella Kanten päätöstä.

– Hänen ympärillään on nyt paljon spekulaatioita. En haluaisi menettää häntä, mutta ymmärrän, jos hän haluaa lähteä, Ranieri sanoi Leicesterin harjoitusleirillä Itävallassa.

Päävalmentaja on itsekin allekirjoittamassa uutta sopimusta Leicesterin kanssa. Viime kesänä hän teki kolmen vuoden sopimuksen seuran kanssa mutta neuvottelee mestaruuskauden vauhdittamana neljän vuoden sopimuksesta.

TS-STT-AFP

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: