LKS 20170521 Leverkusen's Joel Pohjanpalo celebrates after the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC and Bayer Leverkusen in the Olympic Stadium in Berlin, Germany, 20 May 2017. DPA / LEHTIKUVA / SOEREN STACHE

Pohjanpalo toivoo minuutteja uudelta valmentajalta

10.6.2017 - 20:35 Tagit:, ,

Suomen maajoukkuehyökkääjä Joel Pohjanpalo keskittyy täysillä huomiseen MM-karsintapeliin Ukrainaa vastaan, mutta ajatukset ovat toki karkailleet työrintamallekin. Eikä ihme, sillä Pohjanpalo sai eilen uuden pomon saksalaisseura Leverkusenin esitellessä uuden päävalmentajansa Heiko Herrlichin.

– Miehestä ei ole mitään tietoa, muuta kuin faktat. Regensburgissa loistavaa duunia, Saksan nelostasolta suoraan kakkostasolle. Nyt sitten ensimmäinen iso seura hänelle valmentajana, Pohjanpalo totesi maajoukkueen valmistautuessa treeniin Ratinan stadionilla Tampereella.

– Pelaajana Leverkusenissa ja Dortmundissa, Saksan maajoukkueessakin muutama peli. Oli keskushyökkääjä. 45 vuotta, tykkää vastahyökkäysfutiksesta ja puolustaa tiiviisti, Pohjanpalo täydensi faktat.

Nyt odotuksissa on sitten uutta potkua myös omalle uralle uuden valmentajan myötä. Pohjanpalo jäi ensimmäisellä Leverkusen-kaudellaan kahden eri päävalmentajan alaisuudessa 191 peliminuuttiin Bundesliigassa. Tahti per minuutti oli kuitenkin hurja, sillä Pohjanpalo iski kuusi liigamaalia.

– Kausi ei mennyt peliminuuttien osalta niin putkeen kuin olisi voinut mennä. Eipä siinä paljon enempää voinut tehdä. Toivottavasti ensi kaudella saadaan lisää minuutteja, ja sitä kautta lisää maaleja.

– Kuusi maalia ekaan kauteen oli omasta mielestäni kuitenkin hyvä suoritus. Totta kai olisi toivonut enemmän peliminuutteja, mutta nuo oli ne mitkä tuli ja näen, että tein niihin nähden hyvin. Toivottavasti se on otettu huomioon, ja tulee lisää vastuuta ensi kaudella.

STT

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: