Etusivu – Turun Sanomat

Olitko paikalla?

Lähetä uutisvinkki, kuva tai video

Whatsapilla tai sähköpostilla

Brittiläinen Julian Burdock saapuu ensi kertaa esiintymään Turkuun. Bluesin, funkin ja jazzin maastossa operoiva palkittu kitaristi on tehnyt yhteistyötä muun muassa Beverley Knightin, Dave Stewartin (Eurythmics) ja Sealin kanssa.
Kuva vuoden takaisesta pelastusharjoituksesta.
Liikenne- ja viestintäministeri Lulu Ranne pyrkii säästöjen keskellä säätämään hallitusohjelmassa päätettyjen liikennehankkeiden tärkeysjärjestystä. Kansallinen turvallisuus vaikuttaa myös liikennerakentamiseen.
Operaattorin ottama vakuutus korvaa sairaanhoitokulut, jos laudan kuljettaja joutuu onnettomuuteen.
Arkistokuva.
Varustamot odottavat tästä vuodesta viime vuotta parempaa. Kuvassa Finnlinesin uudet rahtia ja matkustajia kuljettavat alukset Naantalissa.
Varhan väitetty viestintäohjeistus kummastuttaa niin median kuin hyvinvointialueen johtajien keskuudessa.
Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuso (ps) kuvattuna eduskunnassa lokakuussa 2023.
Aamuyöllä alkaneet sankat lumisateet toivat miltei 20 senttiä lunta ja aiheuttivat pahoja ongelmia liikenteeseen Turun seudulla.
"Joku on kaivanut sukset esiin, kun on tainnut ehtiä vaihtaa jo kesärenkaat alle", hiihtäjän jokirannassa bongannut lukija kertoo.
Arkistokuva.
Laitoin sukset alle tänään, ja oli ikimuistoinen työmatka kun tuli niin paljon hyväntuulisia ihmisiä vastaan, sanoo töihin hiihtänyt John Holmberg.
Aamun työmatkaliikenne on pahoin puuroutunut, sillä osa kuljettajista on liikenteessä kesärenkailla. Myös raskas kalusto on ongelmissa. Kuva Pernontieltä.
Iranin suora hyökkäys Israeliin osoittaa, että sen liittolaisillta saama tuki on osoittautunut rajalliseksi, mikä pakottanee Teheranin uudelleen pohtimaan strategiaansa, kirjoittaja toteaa.
Susanna Vuorio: Jemmaaja, 2024. Öljy kankaalle.
Pipa Turvanen.
Kari Liuhto
Harjoitusalueella oleskelu on ulkopuolisilta kielletty työturvallisuuden vuoksi. Arkistokuva vuodelta 2007.
Onnekas voittaja pelasi lottorivinsä netissä.