LKS 20170603 Manchester United's Swedish striker Zlatan Ibrahimovic warms up before the UEFA Europa League quarter-final second leg football match between Manchester United and Anderlecht at Old Trafford in Manchester, north west England, on April 20, 2017. LEHTIKUVA / AFP PHOTO Oli Scarff

Päävalmentaja Mourinho yllätti – ManU neuvottelee Zlatanin kanssa jatkosta

11.8.2017 - 19:03 Tagit:, , , ,

Jalkapallon Englannin Valioliigan suurseura Manchester United neuvottelee hyökkääjä Zlatan Ibrahimovicin kanssa uudesta sopimuksesta. Päävalmentaja Jose Mourinho paljasti asian lehdistötilaisuudessa perjantaina.

Mourinhon mukaan Ibrahimovic tuntee, että hänen työnsä Manchesterissa jäi kesken. Ruotsalaistähti loukkasi polvensa huhtikuussa ja on sivussa pelikentiltä vielä usean kuukauden ajan.

– Hän on loukkaantunut ja tarvitsee toipumisaikaa, joten asia ei ole kiireellinen. Hän haluaa pysyä korkeimmalla tasolla. Neuvottelemme siitä, että hän pelaisi meillä kauden toisen puoliskon, Mourinho kertoi.

Ibrahimovic iski Unitedille viime kaudella 17 valioliigamaalia. ManU aloittaa kautensa sunnuntaina kotiottelulla West Hamia vastaan.

STT

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: