LKS 20160805 COP003; Broendby Teemu Pukki celebrates after scoring during the qualifying football match of the UEFA Europa League between Broendby IF and Hertha Berlin at Broendby Stadium, in Broendby on August 4, 2016. / AFP / Scanpix / Liselotte Sabroe - LEHTIKUVA / AFP

Päävalmentaja Backe: Pukki on maalintekokone

24.8.2016 - 16:36 Tagit:, , , , , , ,

Päävalmentaja Hans Backella on huolien keskellä myös ilonaiheita. Jalkapallomaajoukkueen käytössä on pitkästä aikaa maalintekijä, sillä Teemu Pukki on venyttänyt ällistyttävän uutterasti maaliverkkoja Bröndbyssä.

Pukki on tehnyt Tanskan liigassa jo kahdeksan maalia.

– Pukki on maalintekokone, tosi kuuma pelaaja juuri nyt. Jos pelaajassa tapahtuu noin suuri muutos seurajoukkueessa, toivon sen näkyvän myös maajoukkueessa. Toivon, että hän pystyy maalintekoon myös vastahyökkäyksistä, sillä hänellä on nyt itseluottamus kohdallaan, Backe arvioi Pukkia.

Backe uskoo, että Pukin tehojen takana saattaa olla Bröndbyn uusi valmentaja Alexander Zorniger.

– Tunnen hänet, joten tiedän, että siellä on juostu paljon, Backe kertoi.

Pukin tehoja onkin jo odoteltu, sillä hän on tehnyt maajoukkueessa maalin viimeksi 21. toukokuuta 2014 Tshekkiä vastaan.

Backen ilonaiheisiin kuuluvat myös kokoonpanoon palaavat Niklas Moisander ja Rasmus Schüller. Maalintekouhkaa Backe odottaa Pukin lisäksi Eero Markkaselta ja Kasper Hämäläiseltä.

– Markkanen on sataprosenttisesti kunnossa ja vaarallinen rankkarialueella. Hämäläinen on ollut maalivireessä seurassaan, Backe totesi.

TS-STT

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: