LKS 20170315  Leicester City's English manager Craig Shakespeare gestures on the touchline during the UEFA Champions League round of 16 second leg football match between Leicester City and Sevilla at the King Power Stadium on March 14, 2017. LEHTIKUVA / AFP PHOTO Oli Scarff

Myös Ranieri sai kunniaa Leicesterin menestyksestä

15.3.2017 - 10:31 Tagit:, , ,

“Saatamme olla yllätysjoukkue”

Craig Shakespearen aloitus jalkapallojoukkue Leicesterin päävalmentajana on ollut mallikas. Hänen johdollaan Leicester on ottanut kaksi voittoa Valioliigassa, ja nyt joukkue rynni Mestarien liigassa kahdeksan parhaan joukkoon.

Shakespeare ei kuitenkaan unohtanut Leicesterin edellisen päävalmentajan Claudio Ranierin panosta, kun jatkoonpääsy Mestarien liigassa varmistui.

– Kaikki tulevat aina muistamaan Claudion tässä seurassa siitä, mitä hän saavutti ja auttoi meitä saavuttamaan, Shakespeare sanoi.

– Lisäksi joukkueen suoritus Mestarien liigan ensimmäisessä vaiheessa Claudion komennossa oli ponnahduslauta tuloksellemme Sevillaa vastaan, Shakespeare jatkoi.

Leicester kaatoi kotikentällään espanjalaisen Sevillan 2–0 ja ylsi neljännesvälieristä jatkoon yhteismaalein 3–2.

– Tiedämme, että tässä vaiheessa kilpailua vastaan tulee loistavia joukkueita, mutta näin oli myös edellisellä kierroksella. Meidän pitää iloita siitä, että pystyimme nujertamaan Sevillan, sillä kaikki tietävät heidän historiansa eurooppalaisissa seurajoukkuekilpailuissa, Shakespeare selvitti.

Valioliigassa kärkisijat ovat kaikonneet Leicesteriltä aikoja sitten, joten joukkueen ainoa mahdollisuus haaveilla suurteoista on Mestarien liiga. Haaveilu jatkuu tiistain jälkeen vahvana.

– Olemme päässeet tähän vaiheeseen omilla ansioilla, älkää erehtykö siitä. Me saatamme olla tämän kauden yllätysjoukkue. Tiedämme kuitenkin, kuinka laadukkaita vastustajamme ovat. Tämä on meille todella kova koitos tästä eteenpäin, Shakespeare totesi.

Juventuksen Allegri vaatii parempaa

Tiistain toisessa neljännesvälieräottelussa Juventus eteni melko vaivatta jatkoon. Se voitti kotinurmellaan Porton Paulo Dybalan maalilla 1–0 ja eteni jatkoon yhteistuloksella 3–0.

Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri vaatii pelaajiltaan parempia esityksiä jatkossa.

– Teemme Mestarien liigassa vähän maaleja siihen verrattuna kuinka paljon luomme maalipaikkoja. Myös puolustamista pitää parantaa.

TS-STT

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: