LKS 20160703 France's midfielder Paul Pogba reacts after scoring France's second goal during the Euro 2016 quarter-final football match between France and Iceland at the Stade de France in Saint-Denis, near Paris, on July 3, 2016. / AFP / TOBIAS SCHWARZ - LEHTIKUVA / AFP

Mourinho: Pogba pystyy pelaamaan

18.8.2016 - 19:09 Tagit:, , , ,

Jalkapallosiirtojen maailmanennätysmies Paul Pogba on valmis toiseen debyyttiinsä Englannin Valioliigan Manchester Unitedissa, kertoi Unitedin päävalmentaja Jose Mourinho torstaina.

Pogba, 23, palasi Unitediin Juventuksesta 105 miljoonalla eurolla, neljä vuotta sen jälkeen kun oli lähtenyt ManU:sta. Hänen viimeisin pelinsä on 10. heinäkuuta pelattu EM-loppuottelu Ranska–Portugali, mutta Mourinhon mukaan Pogba on käytettävissä ManU:n kohdatessa Southamptonin liigapelissä perjantaina.

– 90 minuuttiin en usko. Superesitykseen en usko. Mutta selvää on, että hän voi pelata, Mourinho pyöritteli lehdistölle torstaina.

Sopeutumiseen ei tällä kertaa kulu aikaa.

– Hän tuntee seuran, hän tuntee kaikki. Hän tarvitsee vain aikaa päästäkseen pelikuntoon ja ymmärrykseen siitä, miten joukkue haluaa pelata.

TS-STT-AFP

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: