LKS 20170912 Barcelona's forward from Argentina Lionel Messi celebrates after scoring during the UEFA Champions League Group D football match FC Barcelona vs Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona on September 12, 2017. LEHTIKUVA / AFP PHOTO Lluis Gene

Messi ja Neymar vireessä – “Olen kärsinyt usein Messiä vastaan”

13.9.2017 - 11:45 Tagit:, ,

Tähtipelaajat eivät pettäneet jalkapallon Mestarien liigan kauden avauskierroksella tiistaina. Barcelonan Lionel Messi iski kaksi maalia Juventuksen verkkoon ja Neymar teki PSG:n avausmaalin Celticiä vastaan.

Barcelona päihitti kotinurmellaan Juventuksen 3–0. Argentiinalaistähti Messi viimeisteli pelin 45. minuutilla 1–0, kun hän Luis Suarezin seinäsyötöstä sijoitti pallon tarkasti maalin oikeaan alanurkkaan.

Osuma oli Messille erityisen tärkeä, koska hän pisti pallon ensimmäistä kertaa urallaan Juventuksen maalivahtisuuruus Gianluigi Buffonin vartioimaan maaliin.

Toisella puoliajalla Messi ampui loppunumerot 3–0.

– Olen kärsinyt monesti, kun olen edustanut Messiä vastaan pelaavaa joukkuetta. Nyt olen onnekas, kun hän on puolellani, tunnelmoi Barcelonan uusi valmentaja Ernesto Valverde.

PSG voitti Glasgow’ssa Celticin peräti 5–0. Hyvin PSG:n riveihin sopeutunut brassitähti Neymar hiljensi Celtic-kannattajia maalillaan 19. minuutilla.

Neymar on nyt tehnyt viisi maalia viidessä pelissä PSG-paidassa.

– Tämä oli hieno peli meiltä. Oli erittäin tärkeää voittaa ja on aina nautinto pelata loistavien pelaajien rinnalla, Neymar sanoi Celtic-voitosta.

TS-STT

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: