LKS 20170419 Manchester United's Portuguese manager Jose Mourinho arrives for a press conference at the club's training complex near Carrington, west of Manchester in northwest England on April 19, 2017. LEHTIKUVA / AFP PHOTO Paul Ellis

ManU kohtaa Celta Vigon Eurooppa-liigan välierässä

21.4.2017 - 20:55 Tagit:, ,

Jalkapallon Eurooppa-liigassa loppuottelijat selvitetään ottelupareista Celta Vigo–Manchester United ja Ajax–Lyon. Nelikon ykkössuosikki ManU saa pelata välierien toisen osan kotonaan, kun se hakee ensimmäistä eurofinaalipaikkaansa sitten vuoden 2011.

Jose Mourinhon luotsaamalla Unitedilla on tavoitteena paitsi eurokenttien kakkoskilpailun voitto, myös Eurooppa-liigan mestarille annettava paikka ensi kauden Mestarien liigaan. Valioliigassa viidentenä oleva United on kotisarjassaan neljän pisteen päässä Mestarien liigan karsintoihin oikeuttavasta paikasta, ja Eurooppa-liigan tarjoama tie saattaakin olla seuralle paras väylä rahakkaaseen liigaan.

Mourinholle tuo ongelmia Zlatan Ibrahimovicin polven vääntyminen torstain ottelussa Anderlechtia vastaan. ManU menetti loukkaantumisen takia myös puolustaja Marcos Rojon, ja jo aiemmin sairaslistalla ovat Phil Jones, Chris Smalling ja Juan Mata.

Celta on Espanjan liigassa kymmenentenä. Sille pääsy neljän joukkoon suuressa eurokisassa on seuran historian ensimmäinen.

TS-STT-AFP

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: