LKS 20170709 3584; (FILES) This file photo taken on September 27, 2014 shows Manchester United's English striker Wayne Rooney celebrates scoring the opening goal during the English Premier League football match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford in Manchester on September 27, 2014. England and Manchester United's record goalscorer Wayne Rooney completed a move back to his first club Everton on July 9, 2017, the player told the Press Association in a statement. LEHTIKUVA / AFP PHOTO Lindsey Parnaby

Manchester United jää taakse – Wayne Rooney palaa kotiin

9.7.2017 - 16:42 Tagit:, ,

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaava Everton on hankkinut oman kasvattinsa Wayne Rooneyn takaisin Manchester Unitedista. Seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan.

Rooneyn sopimus on kahden vuoden mittainen. Englannin maajoukkueen kaikkien aikojen paras maalintekijä siirtyi Evertonista ManUun kesällä 2004.

United-paidassa hän voitti viisi Valioliigan mestaruutta, kolme liigacupia ja yhden Englannin cupin. Kansainvälisillä kentillä hän nosti Mestarien liigan, Eurooppa-liigan sekä seurajoukkueiden MM-turnauksen voittopokaaleita kaikkia kertaalleen.

– Hän rakastaa Evertonia, ja hän todella halusi takaisin. Hän on vasta 31-vuotias, eikä minulla ole hänen kunnostaan mitään epäilyksiä. Fantastista saada hänet tänne, Evertonin päävalmentaja Ronald Koeman sanoi.

STT

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: