LKS 20180304 TOPSHOT - Manchester City's Portuguese midfielder Bernardo Silva (C) celebrates with tammates scoring the opening goal during the English Premier League football match between Manchester City and Chelsea at the Etihad Stadium in Manchester, north west England on March 4, 2018. / AFP PHOTO / Anthony Devlin / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club / league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club / league / player publications. / - LEHTIKUVA / AFP

Manchester Cityn johto Valioliigassa jo 18 pistettä

4.3.2018 - 21:18 Tagit:,

Manchester City etenee askel askeleelta lähemmäksi jalkapallon Englannin Valioliigan mestaruutta. Sunnuntaina City peittosi kotiareenallaan Chelsean 1–0 ja johtaa liigaa 18 pisteen erolla toisena olevaan Liverpooliin.

Jos Manchester United voittaa maanantaisen ottelunsa Crystal Palacea vastaan, nousee se toiseksi ja on Citystä tällöin 16 pisteen päässä. Valioliigassa on jäljellä kuitenkin enää yhdeksän ottelukierrosta.

Cityn maalin Chelsean verkkoon laukoi Bernardo Silva toisen puoliajan alussa.

Chelsea jatkaa tappionsa myötä viidentenä. Se on nyt viisi pistettä Tottenhamia perässä. Neljä parasta seuraa palkitaan suoralla paikalla Mestarien liigan lohkovaiheeseen.

“Seisomme Wengerin takana”

Arsenalin alakuloiset esitykset jatkuivat, kun se kompastui vierasnurmella Brightoniin 1–2. Arsenal on liigassa kuudentena, mutta neljäs sija ja Mestarien liigan paikka on jo 13 pisteen päässä. Kaikki kilpailut mukaan lukien Arsenal on hävinnyt kahdeksasta viime pelistään peräti kuusi.

Arsenalin kannattajat saivatkin jälleen oivan tilaisuuden heilutella Wenger Out -kylttejä katsomossa. Seuran pitkäaikainen päävalmentaja Arsene Wenger ei ole ollut enää aikoihin tiettyjen kannattajien suosiossa, ja Brighton-tappio antoi entisestään pontta ranskalaisluotsin erottamisvaatimuksille.

Puolustaja Laurent Koscielny kuitenkin vakuutti, että joukkue seisoo yhä Wengerin takana.

– Hän on antamassa täällä parastaan. Hän on ollut täällä jo 20 vuotta ja on aina rakastanut seuraa, Koscielny sanoi BBC:lle.

– Meidän pitää pysyä yhtenäisenä. Tämä on hankalaa aikaa, mutta kaikkien on pysyttävä yhdessä ja taisteltava niin paljon kuin mahdollista.

Brightonista Arsenalia vastaan osuivat Lewis Dunk ja Glenn Murray. Arsenalin kavennusosuman viimeisteli tammikuussa seuraan liittynyt Pierre-Emerick Aubameyang.

Sarjanousija Brighton on pelannut hienon kauden ja on kymmenentenä.

STT–TUOMAS REINIKAINEN

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: