tps_logo

Liikuntalautakunta puoltamassa TPS:n anomusta pelata Urheilupuiston alakentällä

19.3.2016 - 14:48 Tagit:, ,

Turun liikuntalautakunta käsittelee tiistaina kokouksessaan TPS:n helmikuussa jättämää anomusta pelata Ykkösen otteluitaan Urheilupuiston alakentällä kaudella 2016. Liikuntalautakunta puoltanee reunaehdoin TPS:n hakemusta. Osa TPS:n otteluista pelattaisiin kuitenkin edelleen Urheilupuiston yläkentällä. TPS.lla on kaudella 2016 Ykkösessä 14 kotiottelua.

Liikuntalautakunnan mukaan TPS ei voi pelata Urheilupuiston yläkentällä kaikkia kauden otteluitaan, koska kenttä on pääsääntöisesti tarkoitettu yleisurheilijoiden käyttöön.

Liikuntalautakunnan todennäköisen päätöksen mukaisesti TPS pelaisi Urheilupuiston yläkentällä kauden aikana ainakin kolme ottelua ja Urheilupuiston alakentällä kahdeksan ottelua Kolmen ottelun pelipaikka jäisi vielä osittain auki sääolosuhteiden ja muiden tekijöiden vuoksi.

TPS vastaisi itse Urheilupuiston alakentän ottelutapahtumien kustannuksista. TPS joutuu myös hakemaan pelitapahtumilleen poikkeuslupaa Palloliitolta.

TPS:n kaksi ensimmäistä kotiottelua toukokuun alussa olisivat Urheilupuiston yläkentällä. Samoin kauden päätösottelu lokakuun lopulla.

TPS:n anomuksen mukaan seuran neuvottelut Kupittaalle palaamisesta ovat kariutuneet vuokrahinnan takia. TPS:n hallituksen puheenjohtajan Niklas Österlundin mukaan kaikki vaihtoehdot ovat kuitenkin auki. Helmikuussa Österlund ehti jo sulkea pois Urheilupuiston yläkentän vaihtoehtojen joukosta.

– Voin kommentoida kenttäasiaa vasta tiistain jälkeen tarkemmin. Olemme sopineet, että kunnioitamme kaikki sopimusosapuolia. Vasta sitten, kun meillä on jonkinlainen lopullinen päätös, voimme kertoa pelipaikkamme, sanoo Österlund.

– Sen verran voin sanoa, että jossain tulemme pelaamaan. Sen voin luvata. Ottelutapahtumien markkinoinnin kannalta tilanne voisi olla parempikin, mutta kausikortin ostajat ja yhteistyökumppanit ovat olleet kiitettävän kärsivällisiä, toteaa Österlund.

JARI WELLING

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: