Mestarien liigan 3. karsintakierroksen 2. ottelu Apoel FC vs HJK

Lehkosuo ei selitellyt: Parempi joukkue jatkoon

6.8.2014 - 22:47 Tagit:, , ,

Hyvä viimeistely ja tarkka puolustuspeli olivat HJK:n päävalmentajan Mika Lehkosuon mukaan Apoelin voiton avaimet keskiviikkona pelatussa Mestarien liigan karsintaottelussa.

HJK hävisi Apoelille maalein 0–2. Avausmaali syntyi 17 minuutin kohdalla, kun kyproslainen kotijoukkue viimeisteli 1–0-johdon vastahyökkäyksestä. 2–0 syntyi rangaistuspotkusta avauspuolikkaan lopussa.

– Vastustaja oli tarkka puolustuspäässä ja käytti maalipaikoissa tilanteet hyväkseen. Johtomaalin jälkeen se puolusti hyvin, emmekä päässeet oikein hyviin tekopaikkoihin, Lehkosuo sanoi pelin jälkeen.

Ennen ottelua Lehkosuo sanoi uskovansa Apoelin pitävän ottelussa enemmän palloa, mutta yllättyi.

– Ennen ensimmäistä maaliakaan Apoel ei prässännyt meitä kovin korkealta ja antoi meidän rakennella. Se vähän yllätti, mutta ei se meihin paljon vaikuttanut.

Teemu Tainio vaihdettiin kentältä pienen vamman vuoksi. Gideon Baahin vaihdolla haettiin heti toisen jakson alkuun Lehkosuon mukaan lisää tehoa hyökkäykseen.

– Jo ensimmäisen puoliajan lopulla Demba Savage siirtyi ylemmäs Robin Lodin rinnalle. Mikael Forssellin kentälle tulolla saimme mukaan target-tyyppisen hyökkääjän, mutta maalipaikoille oli todella vaikea päästä, Lehkosuo selvitti.

– Lohkovaiheeseen päästäksemme meidän on jossain vaiheessa voitettava meitä parempi vastustaja. Tulimme tänne hakemaan jatkopaikkaa mutta parempi meni jatkoon. Olemme kaikki pettyneitä.

Helsinkiläiset jatkavat vielä Eurooppa-liigan pudotuspelikierrokselle. Joukkueelle arvotaan vastustaja perjantaina.

TS – STT

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: