Håkans

Kuqit vastasivat myöntävästi Håkansin sopimusehdotukseen​

21.11.2016 - 19:36 Tagit:, , , , , , ,

Elokuussa seuraan tulleet Njazi Kuqi ja Shefki Kuqi jatkavat Interissä myös ensi kaudella.

Interin puheenjohtaja Stefan Håkans sai hyökkääjä Njazi Kuqilta ja valmentaja Shefki Kuqilta myöntävän vastauksen tekemäänsä sopimusehdotukseen.

– Annoin Kuqeille sopimusehdotukseni, johon halusin nopeasti vastauksen. Kuqit hyväksyivät sopimusehdotuksen, ja he halusivat sopimuksen välittömästi julkisuuteen, taustoittaa puheenjohtaja Håkans sopimusneuvottelujen taustoja.

Kuqien sopimus kattaa kauden 2017, mutta siihen kuuluu myös optio kaudesta 2018.

– Maalintekijöitä aina tarvitaan. En ole henkilökohtaisesti isokokoisten pelaajien ihailija, mutta kun ”Nasse” tekee noin paljon maaleja, niin hänet on hyvä pitää meillä, naurahtaa puheenjohtaja Håkans.

Interin muusta valmennusryhmästä ei ole vielä tehty päätöksiä.

– John Allenilla ja Jami Walleniuksella on työpaikka seurassa jatkossakin, mutta heidän toimenkuvaansa ei ole vielä täysin päätetty. Allen on ainakin vanhempien junioriemme valmennuksessa ja pelaajaskouttauksessamme mukana, kertoo Håkans.

Interin valmistautuminen uuteen kauteen alkaa joka tapauksessa vasta tammikuussa.

– Meillä on jo sopimuspelaajia toistakymmentä, mutta täysin uusiakin pelaajia saattaa tulla, sanoo Håkans.

Julkisuudessa liikkuneet tiedot Interin mahdollisista sopimusneuvotteluista hollantilaisen Jan de Jongin kanssa puheenjohtaja tyrmää täysinä huhupuheina.

– Ilmeisesti huhu lähti jostain nettikirjoituksesta liikeelle. Me emme ole olleet kyseiseen henkilöön kuitenkaan missään yhteydessä, vakuuttaa Håkans.

Uutena hahmona Interissä aloittaa teknisenä johtajana Kaarinan kunnallispolitiikassakin mukana ollut Vesa Mäki, joka on aiemmin työskennellyt muun muassa TPS:ssä ja Palloliitossa.

Jari Welling

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: